Скандалният руски депутат Пьотр Толстой, зам.-председател на долната камара на

...
Скандалният руски депутат Пьотр Толстой, зам.-председател на долната камара на
Коментари Харесай

Атлантици: Изгонете Митрофанова, отнемете правомощия от Радев – шест стъпки срещу руската хибридна агресия

Скандалният съветски народен представител Пьотр Толстой, зам.-председател на долната камара на Народното събрание, в ТВ предаване уточни България и Румъния като възможни цели на съветска военна експанзия. За да доближи до тях, обаче, Русия първо би трябвало да завърши с Украйна. Толстой планува за дестабилизация на България да бъдат употребявани съветски жители, пребиваващи в страната ни. " В България по цялото крайбрежие са наши жители. Те... ще стартират да показват... В този смисъл няма никакви проблеми. "

Припомняме, че това не е първото скандално изявление на Толстой по отношение на нашата страна. През 2016 година той съобщи следното: „ България ще я купим цялата. Половината от крайбрежието й към този момент купихме “. Впоследствие му се наложи да се оправдава, че думите му са били извадени от подтекст.
Това изявление е

част от съветската хибридна експанзия срещу България

и не би трябвало да бъде оставено без последствия.
Правителството би трябвало наложително да реагира на тази нова нагла хибридна провокация на заместник-председателя
на Думата Пьотр Толстой.

България е на единствено цел на съветската хибридна война, само че и страна, върху която Кремъл желае да откри надзор. За задачата Путин няма да сортира средствата. За него всичко е въпрос на благоприятни условия и в случай че те са налични, България също може да стане

обект на съветска военна експанзия

Във връзка с тази нова хибридна офанзива, България би трябвало да реагира публично и уверено със следните незабавни по-важни ходове за гарантиране на суверенитета ни:
1. Задължително е в Министерство на външните работи да бъде извикана съветската посланичка Елеонора Митрофанова, с цел да й бъде връчена остра протестна нота.

2. Да бъде понижен броят на съветските дипломати и този на административно-техническия личен състав на посолството, тъй че да стане еднакъв с този на нашите чиновници в посолството ни в Москва.

3. Да бъде оповестена Елеонора Митрофанова за persona non grata.Първите три стъпки би трябвало да бъдат направени по едно и също време още в понеделник, 24 юли 2023 година

4. Министър-председателят да разпореди на ДАНС да му показа разбор на уязвимостта на България за съветското хибридно въздействие, с необикновен акцент върху съветските жители и притежаваните от тях недвижими парцели по българското Черноморие. Анализът да бъде съпроводен и с проект за деяние за предварителна защита и секване на съветската хибридна подривна активност в това направление.

5. Народното събрание и държавното управление да продължат с поетия курс за унищожаване на опциите Кремъл да продължава да прави хибридна експанзия срещу нас. След " Росенец " е ред и на " Камчия ". Законодателната и изпълнителната управляващи, в съдействие със правосъдната, следва бързо и дейно да демонтират инфраструктурата на съветската хибридна война срещу България. В тази връзка, като незабавна стъпка, би трябвало да се отнеме от Москва собствеността на Санаториално-оздравителния комплекс „ Камчия “.

6. Призоваваме ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи да защитят суверенитета на България срещу похищения на Кремъл, който употребява своя политическа агентура за въздействие в България, като неотложно започват процедура по лишаване на конституционни пълномощия на пРезидента. В тази връзка предлагаме служебното държавно управление да бъде отстранено. Президентът не би трябвало повече да бъде главнокомандващ на българските въоръжени сили. Президентът би трябвало да бъде освободен и от пълномощията си да назначава и освобождава висшия команден състав на въоръжените сили, както и да удостоява с висши военни звания. Това би трябвало да бъде споделено сред Министерския съвет и Народното събрание, под прелиминарен и засилен парламентарен надзор.

Не на последно място,

от пРезидента би трябвало да се лишават пълномощията

да назначава и освобождава от служба ръководителите на дипломатическите представителства и непрекъснатите представители на Република България при интернационалните организации. Що се оставя до пълномощието да съставлява България в интернационалните връзки, следва категорично да бъде написано в Конституцията, че това се прави прецизно в сходство с решенията и позициите на държавното управление. Изпълнителната власт образува и реализира външната и отбранителната политика, а президентът я следва и извършва.
Във връзка с тези незабавни оферти за деяние, подсещаме, че на 31 юли 2022 година Атлантическият съвет на България излезе с декларация-призив
към евроатлантическите дясноцентристки и десни партии, съдържаща. Засега осъществяването й необяснимо за какво се бави.

България за следващ път през днешния ден е подложена на хибридна офанзива от страна на Кремъл, само че ние не сме троянски кон на Москва.
Троянският кон умря!

Призоваваме евроатлантическото болшинство интензивно да поеме отбраната на страната. Защото единствено с напъните и гласовете на гражданското общество мъчно ще устоим на кремълската хибридна експанзия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР