Скандалният протестър Емил Джасим, който нарече Левски лайно“, изплува от

...
Скандалният протестър Емил Джасим, който нарече Левски лайно“, изплува от
Коментари Харесай

Скандално! Осквернителят на Левски Емил Джасим, пак изпълзя от дупката си! Къде е МОН?

Скандалният протестър Емил Джасим, който назова Левски „ лайно “, изплува от нищото с следващ пост във фейсбук, който взриви мрежата. „ Преподавателят “ Джасим се хвали, по какъв начин на извършен от него урок, дванайсетокласниците „ сами “ достигнали до извода, че страната няма по какъв начин да е по-добър собственик от частника и „ сами “ осъзнали, че налозите и наложителните осигурителни вноски са форма на принуждение (!?).



От мненията под поста му излиза наяве, че проваленият кандидат-депутат може да е всичко друго, само че не и преподавател на децата ни.

Реакциите срещу безродника са десетки и извънредно крайни, вижте единствено някои от тях:

Nolita No: Чудесни млади либертарианци, продължавайте да им промивате мозъците. И в случай че е държавно учебно заведение, ролята на учителя не е да си прокарва крайните пристрастия, а да показва всички гледни точки. Много ми е забавно по какъв начин на 18 години стигнали сами до извода...Много нагличко....

Martin Emanuilov: Прочетете също по този начин и Теория за публичния контракт (Томас Хобс, Джон Лок и Жан-Жак Русо са най-известните писали по нея и които я развиват), с цел да разберете какво съставлява " страната " като институция и на какви правила тя се основава. Това, че в България нещата не се случват както би трябвало не значи, че с вашите уроци би трябвало да отричате съществени постулати и институти, които епохи наред са били разисквани, обсъждани и подобрявани. Както се споделя в горния отговор, не промивайте мозъците на децата с вашите едностранчиви възгледи.

Паулина Недялкова: То с такива учители като Емил учениците " сами " могат да стигнат до извода, че родителите им са задължение и като остареят, би трябвало да ги хвърлят на бунището. Държавата доста пречи на бъдещите " робовладелци ".

Кирил Георев По напълно подобен метод децата " сами " доближават до всякакви религии и течения като уахабизъм, в който сте специалист. Също " сами " доближават до всякакви партии, секти и така нататък Добре свършена работа, Г-н Джасим. А даже нямате визия и справедливи обстоятелства за субективното Ви преподаване в стопански подтекст. Но самоуверено напред и нагоре, пък след това ще мислим.

В заформилата се бурна полемика Емил Джасим избира да трие постовете на коментиращите, вместо да изясни неуместното си „ образование “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР