Скандалният общински съветник от БСП Бенчо Бенчев, от когото БСП

...
Скандалният общински съветник от БСП Бенчо Бенчев, от когото БСП
Коментари Харесай

Служебният кабинет, назначен от президента, бил дал охраната на митниците на Бенчев и Очите

Скандалният общински консултант от Българска социалистическа партия Бенчо Бенчев, от който Българска социалистическа партия тези дни се отхвърли, и Димитър Желязков с прякор Очите, са спечелили поръчка за защита на митниците на 17 февруари 2017 година, когато ГЕРБ не ръководи, а на власт е назначеното от преди малко встъпилия в служба президент Румен Радев, който пое поста на 22.01.2017 година Това оповестява в своя обява осведомителна организация „ ПИК”.

Служебният кабинет пък беше назначен на 25.01.2017 година, тъй че е изключено партията и държавното управление на Бойко Борисов да има каквото и да било общо с публичната поръчка за защитата на митниците в Бургас, сочат разкритията на медията.

Самите социалисти също изпаднаха в тежки несъгласия за присъединяване на Бенчо Бенчев в акцията на Радев. Приближеният на лидерката на Българска социалистическа партия някогашен червен народен представител Атанас Зафиров от Бургас твърди, че Бенчев е взел участие в предизборните акции на Радев. Заместникът на Нинова в партията Кирил Добрев пък изрично отхвърли Българска социалистическа партия да има черна каса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР