Скандалният изпълнител Джорджано разбуни мрежата с оферта за самотните дами

...
Скандалният изпълнител Джорджано разбуни мрежата с оферта за самотните дами
Коментари Харесай

Скандално! Джорджано продава тялото си за Свети Валентин /снимка/

Скандалният реализатор Джорджано разбуни мрежата с оферта за самотните дами на Свети Валентин, откри инспекция на BulNews.
Припомняме, че момчето от Стара Загора изгря на небосклона на шоубизнеса с помощта на "хитове " като "Отиваме на кОпон ".
В профила си във фейсбук артистът пусна скандална публикация, съгласно която на празника на влюбените ще взема по 100 евро за разходка, а в случай че по-късно продължат с шоколад, коктейл и роза сумата скача на 200 евро.
Ако претендентите желаят вечеря и фотография за обществените мрежи, то ще би трябвало да броят нескромните 400 евро. Най-скъпият пакет стига до 1900 евро и включва среща, рози, шоколад, свещи, шампанско, държане за ръце, целувки, масаж, фотоси, нощувка в хотел + статус във фейсбук “ОБВЪРЗАН “ в продължение на две седмици. Проституцията в България е неразрешена със закон, а офертата навежда към мисълта, че тъкмо това се има поради.
Обявата от няколко дни циркулира в обществената мрежа фейсбук. Вероятно Джорджано е решил да се позабавлява с радостния текст, само че пък знае ли човек, може и съществено да се е пуснал на пазара, поради обстоятелството, че музикалната му кариера и участията устояха не повече от месец, написа show.blitz.bg.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР