Скандалният австралийски тенисист с гръцки корени Ник Кириос прави секс

...
Скандалният австралийски тенисист с гръцки корени Ник Кириос прави секс
Коментари Харесай

Лошото момче на тениса - Ник Кириос, спи с различни фенки всяка седмица! Има слабост към жените от Източна Европа

Скандалният австралийски тенисист с гръцки корени Ник Кириос прави секс с последователки всяка седмица! Наскоро той се раздели с съветската си колежка Анна Калинская, само че отхвърля повода да е невярност. 

Кириос му отпускал края, само че единствено когато е самостоятелен, написа " България през днешния ден ". Ник направи признанията в чат със свои почитатели в обществените мрежи.

" Да, спал съм с фенка. Честно казано, в случай че не съм привързан, го върша общо взето всяка седмица. Понякога се разпръсквам по време на мачове от някоя красива жена на трибуните. Веднъж играех против Федерер на " Лейвър къп " и желаех да поканя на среща едно момиче от публиката. "

Той прибавя, че има уязвимост към дами от Източна Европа и когато види висока източноевропейка си мисли " Просто ела и ми вземи половината от парите ".

Кириос приказва и за края на връзката си с Анна Калинская. „ За страдание нещата не се получиха. Просто тръгнахме по обособени пътища. Остават единствено приятните мемоари ", споделя скандалджията.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР