Скандалните разкрития на червената депутатка Елена Йончева успя да скара

...
Скандалните разкрития на червената депутатка Елена Йончева успя да скара
Коментари Харесай

Мощен скандал в ефир заради бомбата на Йончева! Политолог и социолог се плашат с фалшиви новини и нотариални актове!

Скандалните разкрития на алената депутатка Елена Йончева съумя да скара социолога Александър Владимиров и политолога Арман Бабикян. В ефира на Нова телевизия двамата бяха поканени, с цел да разясняват аферата " Ало, Банов съм ".

Според Александър Владимиров, аферата " Ало, Банов съм " ще внесе напрежение в редиците на Българска социалистическа партия, тъй като това е извънредно безумно. " Това е най-обикновена подправена вест ", съобщи той, представен от Блиц.

" Много се веселя, че ще разясняваме подправените вести. Г-н Бабикян, като притежател на уебсайт за подправени вести, може би ще оцени тази подправена вест като доста добра по достолепие и качество, само че за Народното събрани и за равнище първата дама на Българска социалистическа партия е извънредно неуместно всички да застанат зад нея ", съобщи той.

Бабикян избра да не отговори на " нелепостта ", която сподели социологът по негов адрес. " Коментирате мен и моя благосъстоятелност, която нямам. После ще си демонстрираме нотариалните актове, в случай че желаете ", отвърна той на Владимиров.

" Не сте платили хостингана този уебсайт? ", попита го настоятелно социологът. " После ще ви обясня всичко, което ви интересува, в случай че имате някакъв персонален интерес към това ", съобщи Бабикян.

" Не знам за какво толкоз несъответстващо и некадърно се държат в Българска социалистическа партия. Аз се надявах, предвид на това, че 5 дни госпожа Йончева ни занимава с това какви невиждани разкрития ще направи за корупции и афери във властта, тя изнесе безумна подправена вест, нещо, което е толкоз ниско. Беше оборена тъкмо в границите на два часа ", сподели още социологът.

Според политолога Арман Бабикян, има задоволително доказателства, благодарение на които прокуратурата да разбере дали е достоверен записът. " Прокуратурата би трябвало да каже своята дума. Те се самосезираха през днешния ден. Въпросът е доколко ГЕРБ ще съумеят да отиграят тази обстановка. Това, което чухме през днешния ден е, че има очевидци, запис, задоволително проследими обстоятелства по обществени документи, свързани с тази поръчка и там елементарно може да се види дали записът съответствува по време ", сподели Арман Бабикян.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР