Скандалните погребални директори на Legacy Independent дължат повече от £50

...
Скандалните погребални директори на Legacy Independent дължат повече от £50
Коментари Харесай

Независимите погребални директори на Legacy `дължат на общините £53 000 – включително неплатени такси за кремация`

Скандалните погребални шефове на Legacy Independent дължат повече от £50 000 на своите локални препоръки, настояват шокиращи нови числа.

Фирмата, която сега се проверява за машинация, откакто полицията иззе 35 тела и " количество човешка пепел " от един от трите си клона в Хъл и Източен Йоркшир, в този момент е изправена пред изтриване от регистъра заради просрочени сметки. Като част от този развой също стана ясно, че компанията е натрупала повече от 53 000 английски лири задължения към съвета.

BBC оповестява, че 51 508,46 английски лири се дължат на градския съвет на Хъл – в това, което те споделиха, включва " неплатени такси за кремация “ – до момента в който £2000 се дължат и на East Riding Council. Смята се, че и двете управляващи поставят старания за възобновяване на дълга.

Говорител на Градския съвет на Хъл сподели: „ Въпросният дълг е обвързван с неплатени такси и такси, в това число такси за кремация. Дългът възлиза общо на £ 51 508,46. В момента изследваме разновидности за възобновяване на всички пар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР