Скандални ремонтни дейнсти на пътна настилка са заснели пътуващи по

...
Скандални ремонтни дейнсти на пътна настилка са заснели пътуващи по
Коментари Харесай

Скандален ремонт на пътя: Полагат пътната настилка върху сняг

Скандални ремонтни дейнсти на пътна настилка са снимали пътуващи по маршрута Тетевен - Гложене. От фрагментите се вижда по какъв начин пътностроителната техника поставя настилка върху навалелия върху пътя сняг. Още по -скандална е реакцията на чиновниците на компания ”Трейс ”, които се пробват да разкарат възмутените жители, които ги хващат да правят неделния ”ремонта ”.
В обществените мрежи се появиха видео клипове, направени в почивния ден неделя, на които се вижда по какъв начин служащи на строителната компания " Трейс " поставят асфалт непосредствено върху снега на пътя Тетевен – Гложене. Пътят е отбит още при Ябланица и асфалтирането тече в неделя, късния следобяд, до момента в който вали сняг.

Скандалните видео клипове се появиха във Facebook през вчерашния ден, а през днешния ден към този момент се популяризират всеобщо, дружно с недоволството на хората. От клипчетата се вижда, че индивидът, който снима безобразието на строителите, е мощно ядосан и даже употребява остри думи към чиновници на компанията. Припомня ви, че точно компания „ Трейс “ бе една от компаниите, които подредиха пътностроителна техника по Цариградско шосе в София преди няколко дни за митинг в поддръжка на ръководещите.

.

Може да видите едно от споделянията на скандалните клиповете във фейсбук.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР