Скандалната участничка в два сезона на Big Brother — Луна,

...
Скандалната участничка в два сезона на Big Brother — Луна,
Коментари Харесай

Луна: Константин ми призна, че е наркоман

Скандалната участничка в два сезона на Big Brother — Луна, още веднъж сподели ужасни неща за съквартирантите си, по време на гостуването си в предаването "На кафе " по Нова телевизия.

В началото на седмицата певицата бе изгонена от новия звезден сезон на риалити формата, поради нападението с юмруци и ритници против останалите в къщата. Най-потърпевша от багра бе 64-годишната майка на Албена Вулева — Людмила Захажаева.

"Само по този начин можех да се защитя от едни паразити в къщата, които не изтрезняваха. Там единствено аз и Джино не пиехме алкохол, и Мимето. Трябваше да се науча да се пазя ", изясни Луна дейностите си.

Певицата упрекна екипа на шоуто Big Brother: Most Wanted в деформиране на истината: "Предисторията не е показана, има монтаж. Динко нахлу в банята, до момента в който се къпех. Няма по какъв начин да се боря физически с тези мъже, а когато са пияни, единственият метод е с тяхното държание да се защитя... "

"Константин персонално ми призна, че е наркоман. Не знам смешка ли е било или истина. Динко ме пребиваше, връзваше ме със свински опашки, подхвърляше ме като порцеланова кукла. Аз сама излязох, по лично предпочитание си потеглих. Багажът ми беше подготвен часове преди Биг Брадър да си разгласи решението ", описа Луна за съквартиранта си от фолк бизнеса

Изпълнителката на "Бягайте крачета " (1999) въпреки всичко изясни, че е признателна за поканата да взе участие в шоуто.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР