Скандалната танцьорка Габриела Медарова, която бе осъдена условно, след като

...
Скандалната танцьорка Габриела Медарова, която бе осъдена условно, след като
Коментари Харесай

Скандалната танцьорка Габи, която пияна и надрусана помля 10 коли в Пловдив, роди момиченце

Скандалната танцьорка Габриела Медарова, която бе наказана условно, откакто пияна и надрусана помля 10 коли с джип в Пловдив през лятото на 2018 година, роди, научи HotArena.

Габриела и брачният партньор й станаха родители на момиченце, което носи красивото име Даная, похвали се Медарова в обществените мрежи. Бебето се е родило в Пловдив в навечерието на коледните празници. Малкото момиченце зарадвало своите родители с съвършени ограничения, а идването му на бял свят отприщи вълна от поздравления за фамилията в обществените мрежи. Младата майка и бебето  били изписани няколко дни след раждането, защото и двете били в чудесно здравословно положение.

От постовете на някогашната танцьорка в мрежата се вижда, че тя не робува на закостенялото поверие бебето да не се извежда на открито, до момента в който навърши 40 дни , с цел да не бъде споходено от неприятна сила. Младата майка побърза да изведе дъщеричката си на разходка в гребната база в града. С първата си обществена поява със фотоси в обществените мрежи директно след раждането Габриела изненада почитателите си с съвършената си форма. На фрагментите по нищо не проличава, че единствено няколко дни по-рано е била бременна,  написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР