Скандалната синоптичка привлича вниманието, но и една друга хубавица не

...
Скандалната синоптичка привлича вниманието, но и една друга хубавица не
Коментари Харесай

Скрита лимонка! Водеща от bTV крие пикантни тайни като Натал...

Скандалната синоптичка притегля вниманието, само че и една друга красавица не й отстъпва

„ Аз съм огромна любовчийка “, признава в изявление водещата на късната емисия вести по Би Ти Ви Полина Гергушева, написа Минаха години. Тя е подгласничка на Мис България и дълго време 32-годишната хубавица е била професионален манекен, преди да избере медиите като своя специалност.



Поли потегля като стажант във вестник „ Стандарт “, само че след това модата я гълтам. Работи у нас и в чужбина, през 2009 година остава на крачка от купата за най-красива българка, въпреки че е измежду главните претендентки за короната. Тя е показана като непретенциозно момиче, което може прелестно да готви и да шие гоблени.

Стартът й е сходен на този на Натали Трифонова, която е взела участие в състезанието „ Танцувай с мен ”, проведен от Слави Трифонов, когато и тя е единствено на 19 години. Без да се тормози, бъдещата синоптичка се появява пред журито в ултра къса пола и горнище на бански, накичено с пайети.

Съдбата на Поли обаче я изпраща по различен път. По време на състезанието неин наставник е Мартин Карбовски, който в апела си към хората да поддържат 19-годишната тогава дама споделя: „ Гласувайте за Поли, тъй като тя е най-обикновена от всички участнички тази година. Майка й е чистачка, татко й работи като защита. Ако Поли не стане мис, ще би трябвало да се върне назад в квартал Надежда, а множеството девойки от този регион стават обект на журналистически следствия “.

Речта му обаче не съумява да стимулира задоволително гласуващите и Гергушева става трета подгласничка. Първото място е заето от Антония Петрова.     
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР