Скандалната щерка на Орхан Мурад – Сузанита, призна, че е

...
Скандалната щерка на Орхан Мурад – Сузанита, призна, че е
Коментари Харесай

Майката на Сузанита прави снимките й без дрехи?

Скандалната дъщеря на Орхан Мурад – Сузанита, призна, че е станала жертва на побой от някогашния си другар – с 8-години по огромният от нея охранител Александър. Говори се, че родителите й са наели юрист, с който да осъдят мачото.

Сузанита не била на себе си след терора на някогашния си и изпаднала в меланхолия. Нейните родители взели самолетни билети за Италия и си подарили фамилна почивка с вярата да разсеят дребната си дъщеря. Родителите на певицата не одобрявали връзката й с 8 години по-големият от нея Александър, прочут в средите като Сашо Лудия, писа " Шоу ".

Въпреки всичко се примирили с нейния избухлив манталитет и я оставили да си чупи главата. Те от дълго време са изтървали контрола над нея и тя ежедневно ги сюрпризирала с нещо.

Виновна за възпитанието е нейната майка, която от дребна я бута да става известна. И сякаш всички голи фотоси на Сузи в мрежата са по сюжет на майка й Шени. Тя я съпровожда по време на нощните й участия в другите клубове в страната. Пред всички заявявала, че нейното дете е най-красиво и най-талантливо и заслужавало международна кариера.

Затова и Сузанита имала такова голямо самочувствие и се държала безочливо и безпардонно с близките. Освен това протяга ръка на външния си тип с хиалуронови джуки, голи фотоси и дорипризнава, че пуши трева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР