Скандалната щерка на Орхан Мурад – Сузанита, получила тежък удар

...
Скандалната щерка на Орхан Мурад – Сузанита, получила тежък удар
Коментари Харесай

От „Гласът на България“ натриха носа на Сузанита! Вижте какво се случи:


Скандалната дъщеря на Орхан Мурад – Сузанита, получила тежък удар за музикалните си упоритости. 14- годишната пишман певица решила да си почисти имиджа и да покаже, че в действителност има гений и може да пее.

Затова тя подала документи, с цел да се яви на кастинг за новото издание на „ Гласът на България “. била уверена, че единствено като видят името й, от шоуто за музикални гении незабавно ще й се обадят за прослушване.

Но невръстната изпълнителка въобще не стигнала даже до кастингите на мрачно! От продукцията решили, че няма да вършат спомагателна реклама за самозабравилата се тийнейджърка. Освен това, не желали шоуто да се свързва с участници със скандална популярност.
Сузанита очевидно желала да покаже, че въпреки всичко самочувствието й на певица има някакво покритие. Но сигурно няма да го направи от сцената на „ Гласът на България “.

Щерката на Орхан Мурад обаче не се тормозила изключително от отхвърли на шоуто. Амбициозната тийнейджърка, която сега е 8 клас, била уверена, че занапред я чака блестяща кариера и голяма популярност.

Сузанита имала голямо предпочитание да взе участие и в тазгодишния „ Вип Брадър “, разкри продуцентът на шоуто Нико Тупарев. Родителите й му подгрели телефона, с цел да се пробват да се спазарят за огромен хонорар. Майката на невръстната певица щяла да влезе дружно с нея като компаньон.

Но продуцентите решили, че не желал скандалната тийнейджърка в шоуто. Поне до момента в който не навърши пълноправие. Да си заляга над уроците, съобщи Нико Тупарев в свое изявление.
Сузанита не пожъна триумф освен в реалити продукциите, само че и с дълго чакания си дует с Андреа. Видеото към песента им се оказа толкоз просташко, че от ютуб го смъкнаха няколко часа след появяването му.

Но невръстната певица не унивала от неуспехите, а още повече се амбицирала. Така че, сигурно скоро отново ще залее ефира с прясна доза провокации.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР