Скандалната репортерка Дженифър Равало, по-известна като Джени Суши, коментира новината

...
Скандалната репортерка Дженифър Равало, по-известна като Джени Суши, коментира новината
Коментари Харесай

Джени Суши одобри раздялата между Кубрат Пулев и Андреа

Скандалната кореспондентка Дженифър Равало, по-известна като Джени Суши, разяснява новината за раздялата сред Кубрат Пулев и дългогодишната му другарка Андреа. Тя съобщи, че е по-добре за русокоската, в случай че в действителност се е разделила с боксьора, целунал Суши след изявление без нейно единодушие.
Както е известно, за раздялата им заяви самата певица, само че по-късно мистериозно изтри фотографията, с която оповести, че се " любува на живота на необвързана ".
" Нейните гневни известия нямат нищо общо с мен, а по-скоро с нейната връзка. Когато ми пускаше тези омразни неща и разгласява друго за мен и за остаряло суши, знаех, че гневът й в действителност е към него. Щом не са дружно, това е по-добре за нея ", безапелационна беше " царицата на голото суши " пред " България Днес ".
Що се отнася до обидите на Андреа към репортерката, то Суши добави, че е изпитала болежка от думите, само че в това време схваща, че гневът не е бил ориентиран към нея. Какво още сподели за Андреа американката вижте в Sportlive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР