Скандалната певица Жана Бергендорф вече няма продуцент. Компанията „Вирджиния рекърдс”,

...
Скандалната певица Жана Бергендорф вече няма продуцент. Компанията „Вирджиния рекърдс”,
Коментари Харесай

Саня Армутлиева изхвърли Бергендорф

Скандалната певица Жана Бергендорф към този момент няма продуцент.

Компанията „ Вирджиния рекърдс”, отпред на която е Саня Армутлиева разгласи публично, че договорът сред някогашната участничка във „ ВИП Брадър” и компанията е изминал пред юли и повече няма да бъде възобновен.

В формалното известие на "Вирджиния рекърдс " се споделя още, че „ Жана се нуждае от малко време, с цел да се върне към себе си”.

Явно констатацията е намек към непрекъснатите кавги с дрога и шофиране под въздействието на упойващи субстанции, в които се замесва Бергендорф. Заради тях участията й в България напоследък доста понижиха.



На Нова година тя бе принудена да пее на площада в Горна Оряховица, до момента в който сътрудниците й се изявяваха на топло в първокласни хотели или на площадите на огромните градове като София и Пловдив.

Заради неналичието на участия продуцентът Армутлиева не страдала доста от раздялата с Бергендорф, която също си дала сметка, че няма да сполучи в България.

Затова обмисляла да забегне в чужбина, още повече, че има опит от престоя си в Южна Корея, където си изявява като певица по питейните заведения.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР