Скандалната носителка на титлата Мис България 2017“ Тамара Георгиева си

...
Скандалната носителка на титлата Мис България 2017“ Тамара Георгиева си
Коментари Харесай

Оперираха скандалната Мис България Тамара Георгиева

Скандалната носителка на купата „ Мис България 2017 “ Тамара Георгиева си резна носа, с който си завоюва всички отрицателни мнения, откакто сграбчи короната за най-красивата българка. Тя се подложила на ринопластика, която съгласно осведомени коства 5 бона. Процедурата е осъществена в клиника за пластична хирургия наоколо до „ Пирогов “. Заради обонятелния си орган Тамара бе всеобщо оплюта и даже и бяха залепени етикети като „ Баба Яга “ и „ акула “.

Макар тогава тя самоуверено да съобщи, че се харесва и няма желание да си оперира носа, с днешна дата миската към този момент е с нов нос. Според осведомени след всичките злобни мнения Тамара е паднала духом и много занижила самочувствието си, което след успеха хвърчеше в небесата. За да възвърне още веднъж вярата във външния си тип, миската била извънредно решена да постави завършек на комплекса с носа и броила хилядарки на експерт, с цел да я направи идеална, написа в. „ Телеграф “.

Везната в интерес на ринопластиката наклонила и рекомендацията на Жени Калканджиева. Най-известната ни носителка на купата „ Мис България “ съобщи, че в случай че Тамара има желание да се занимава с мода, то наложително би трябвало да си оперира носа.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР