Скандалната книга на бившата помощничка в Белия дом Омароса Маниголт

...
Скандалната книга на бившата помощничка в Белия дом Омароса Маниголт
Коментари Харесай

Книгата на Омароса се превърна в бестселър в САЩ

Скандалната книга на някогашната помощничка в Белия дом Омароса Маниголт Нюман, в която тя разказва работата си в администрацията на Тръмп, се трансформира в бестселър в Съединени американски щати с продажбата на над 33 хиляди екземпляра единствено за седмица, оповестява Българска телеграфна агенция. Книгата й излезе на второ място в листата на американските бестселъри, съобщи Ройтерс.

Данните на " Ен Пи Ди БукСкан ", събирани ежеседмично от самостоятелни онлайн книгоразпространители и вериги от книжарници в Съединени американски щати, демонстрират, че книгата на Маниголд Нюман " Unhinged " е изпреварена единствено от начин на живот наръчника " Girl, Wash You Face ", от който тази седмица са продадени над 58 хиляди екземпляра.

В книгата си Маниголд Нюман упреква президента Доналд Тръмп, че се е изказвал обидно за афроамериканците, филипинците и други малцинства. Твърди също, че той има проблеми с паметта, демонстрира фрустрация и умствена отпадналост.

Бившата участничка в реалити шоуто на Тръмп " Стажантът " беше една от най-популярните чернокожи поддръжници на президента републиканец, преди да бъде уволнена през декември от Белия дом. Тя популяризира книгата си в доста медии преди стартирането й в продажба предходната седмица.

Преди няколко дни Тръмп назова Омароса " куче " и " побъркана пачавра ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР