Скандалната журналистка Венета Райкова хвърли бомбата, че е преспала с

...
Скандалната журналистка Венета Райкова хвърли бомбата, че е преспала с
Коментари Харесай

Двама левскари минали през леглото на Венета Райкова! Признава за френските ласки с Ванко 1 на жълтите павета

Скандалната журналистка Венета Райкова хвърли бомбата, че е преспала с две звезди на „ Левски “ в два разнообразни интервала. Първо имала спекулация с национал през 1992 година. После с друга звезда от тима на „ сините “ след развода си с лудия цесекар Тишо. Бизнесменът се изнесе от общия им дом на 1 януари 2018 година. Вероятно флиртът с футболиста на „ Левски “ се развихря през лятото, защото през март месец снималата си в „ Плейбой “ дама споделя, че не е правила секс от месеци.

 

„ Разбрах, че още с излизането през 2016 година книгата ми „ Триумфът на кучките “ е станала обичана на футболистите. Когато пътуват на лагери и мачове в чужбина, те четат секссцените. Знаех, че съм описала изключително горещи секссцени, само че чак тогава разбрах силата и въздействието на „ Триумфът на кучките “, показа Венета в обществените мрежи.

Венета в никакъв случай не е споменавала имена, само че за първата звезда - най-красив от поколението си и участник на международното в Съединени американски щати, надали има подозрения. Според наши източници твърдо става въпрос за Ники Илиев , един от водачите на безпределно симпатичния тим на „ Левски “ през 80-те години. Защитникът е рожба на „ Герена “ дружно с Гиби Искренов, Наско Сираков, Емил Велев и още титуляри в оня паметен отбор.

През 1992 година Венета е пристигнала от Попово в София, като към този момент е модел и носителка на купата Мис за дами под 166 сантиметра. Работи като всемирски кореспондент във към този момент фиктивен вестник и има директен достъп до звездите.

Търсенето на втория футболист затрудни „ Галерия “ много. През сезон 2018-19 година пред „ Левски “ минават петима треньори и близо 50 играчи. През зимата се появяват плейбоите Ники Михайлов и Валери Божинов , които постоянно са обвинени. А особено Божинката е почитател на каките, като от дребен обича да прави секс с дами към 40-те. Достоверен източник обаче ни даде неочакван отговор.

Антонио Вутов е футболистът, спечелил Райкова с вечеря във ВИП сепаре на ресторант в квартал „ Бояна “. Талантът от Мездра в никакъв случай не е бил прочут като коцкар. На 21 година към този момент е баща на първите си две деца. „ Имаше интервал, в който беше оставил дамата в Пловдив и живееше в София. В „ Левски “ го скъсваха от подбив, че се е хванал със остаряла чанта. Явно е била Венета “, довери информаторът.

Разликата в годините в действителност е впечатляваща. Първият ухажор футболист на водещата е тъкмо с 32 години по-възрастен от втория. Иначе най-прочутата връзка на Венета е с пловдивския рапър и сводник Ванко 1. Той даже разкри, че е получил френски милувки от миньончето пред аудитория непосредствено на жълтите павета пред Народното събрание. След години Венета удостовери историята.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР