Скандалната изложба “Другите българки” още месец преди официалното й показване

...
Скандалната изложба “Другите българки” още месец преди официалното й показване
Коментари Харесай

Скандалната транс изложба зачената още по-скандално

Скандалната галерия “Другите българки” още месец преди формалното й проявление към този момент реализира задачата си – звук, още звук, доста звук, какъвто наложително съпътства акциите на ЛГБТ общността и изключително на представителите на последната писмен знак в абревиатурата – трансджендърите.

Това са тези, които по никакъв начин не утвърждават биологичния си пол и по всякакъв начин се пробват да се отърват от него. Понякога по няколко пъти – до реализиране на приемлив резултат. Който, става известно, не е наложително да е финален. Това е и най-пискливата общественост по повод отбрана правата на дамите, които обаче по всякакъв начин се стремят да изтрият.

Опитът за „ изкуство” с изчегъртаните дами в картините на Майстора, сменени от мислени „ жени”, единствено потвърждава това.

За неразбралите, въпреки че около вдигналата се пушилка е подозрително някой към момента да не е чул – напълно инцидентно точно на женския празник 8 март в така наречен пространство “The Steps” в центъра на София актьорът Михаил Вучков ще показа изложбата “Другите Българки” (и документалния филм “България в транс”), в който „ българките” са биологични мъже, на които към този момент доста им е писнало да са мъже и се стремят да транзитират до противоположния пол. А сякаш придвижването им изрично отхвърля да има единствено два пола.



Ако този " женски " модел ви се коства една концепция по-мъжествен, не се чудете - казусът не е при вас

Съвсем инцидентно така наречен галерия с долнопробни ментета - фалшификати на някои от великите картини на Владимир Димитров-Майстора, съответствува с честването на 140 години от неговото рождение. Впрочем, подозрително е дали Майстора би подбрал за картините си „ модели” с имена като Данита Мейсън, Иванова Емили, Жулиета Интергалактика, Лайла Аградо, Маги Пападополова, Наташа Рич, Ребека Тайгър Кеш, Мелиса Рангелова.

Също по този начин инцидентно – става известно, че страната посредством Национален Фонд “Култура” е финансирала модерното „ изкуство” със скромна дотация от 10 000 лв. (вместо поисканите двойно повече).

Председател на комисията на Национален Фонд “Култура” в категория “Социално ангажирано изкуство”, също по този начин инцидентно, е Симеон Василев, който по малките екрани изрично изрази поддръжката си за плана и изясни процеса, през който минава всяко едно предложение към Национален Фонд “Култура”.

И още по-случайно: същият този Симеон Василев е съучредител на фондацията GLAS (Gays and Lesbians Accepted in Society, която се е декларирала, че работи за тъждество и приемане на ЛГБТ хората в България).

Излиза, че ЛГБТ деятел промотира и утвърждава държавно финансиране за ЛГБТ план. Това във всички страни по света се назовава спор на ползи.

Има и по-неприятно звучаща дума, започваща с кор...



Дали Майстора би подбрал за картините си „ модели” с имена като Данита Мейсън, Иванова Емили, Жулиета Интергалактика, Лайла Аградо, Маги Пападополова, Наташа Рич, Ребека Тайгър Кеш, Мелиса Рангелова

И още една крайна случайност – предишния месец на уеб страницата, на който същият Симеон Василен е основател, беше оповестено " януарско разстрелване на биологичния пол ". Основната концепция на самодейността: у нас изоставаме в разбиранията си – освен в политиката и медицината, само че и културно; въпрос на време е типичните показа за биологичен пол да се разпаднат.

Уви, нескопосаната транс акция (да не се бърка с банкова трансакция, макар че и тук става въпрос за пари) ще има за краен резултат противоположното на по този начин мечтаното от тях приемане на трансджендърите в обществото.

Вече е поискана оставката на министъра на културата Атанас Атанасов. Със сигурност е належащо проветряване и в Национален фонд „ Култура “. Столът на директорката Мирена Станева, която бе назначена през август предходната година от служебния министър Велислав Минеков, наподобява към този момент се клати.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР