Скандалната истина за Мария Цънцарова видя бял свят. Оказва се, че

...
Скандалната истина за Мария Цънцарова видя бял свят.
Оказва се, че
Коментари Харесай

Лъсна скандалната истина за Мария Цънцарова

Скандалната истина за Мария Цънцарова видя бял свят. Оказва се, че журналистката, която Антон Хекимян стартира интензивно, се радва на горещата поддръжка и на бащата на някогашния министър председател Кирил Петков – Петко Петков. Той персонално разкри специфичното си отношение към нея в персоналния си профил в обществената мрежа Facebook. След като стана ясно, че Цънцарова е била привиквана на разпит в Министерство на вътрешните работи, Петко Петков акцентира, че я поддържа напълно.  Припомняме, че журналистката бе разпитана за откриване на източниците й на информация по материала за имунизираните депутати от партия Възраждане, който бе излъчен в медията преди няколко месеца. Според органите на реда това се е случило по непозволен метод. След като бащата на Кирил Петков си разреши да я брани обществено, няма никакво подозрение, че тя е близка до фамилията им. Освен това по-паметливите напомнят, че Цънцарова на два пъти кани експремиера в рубриката си „ Защо, господин министър? “. Наскоро от нюзрума на bTV разкриха, че Мария Цънцарова е влезнала в люта битка с колежката си от конкурентната Нова тв – Лора Крумова.
Причината за това бил спорт сред двете за вниманието на някогашния министър председател. В последна сметка той предпочел да приказва при по-младата Мария, вместо при устатата Лора Крумова.
Блондинката приела тежко удара и по този начин пламнала ожесточената война сред двете, в центъра на която се оказал Кирил Петков.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР