Скандална реплика е произнесъл президентът Румен пред политици от ГЕРБ,

...
Скандална реплика е произнесъл президентът Румен пред политици от ГЕРБ,
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! Радев пред политици от ГЕРБ за репресията срещу Труд: Ако трябваше да подкараме някого, щяхме да започнем от ПИК

Скандална имитация е произнесъл президентът Румен пред политици от ГЕРБ, научи извънредно ПИК. Това оповестява издателят на осведомителна организация Недялко Недялков, който дойде в редакцията на вестник " Труд ", с цел да засвидетелства своята поддръжка към сътрудниците публицисти, които са принудени да изоставен пространствата, в които работят.

Недялко Недялков разгласи, че по време на консултациите при от ГЕРБ са потърсили сметка на президента за репресиите против " Труд " и за политическата поръчка, а президентът споделил: " Ако трябваше да подкараме някого, щяхме да стартираме от ПИК. "
свързани новини49378преди 2 часа33891преди 1 часа
Припомняме, че рано тази заран полиция заварди офисите на вестник " Труд " по заповед на назначения от Румен министър на културата Велислав Минеков. Същият е разпоредил на регионалната администрация на София да изхвърли медията от пространствата, които употребява.

" Чувствам се недооценен, че съм след теб ", сподели Недялко Недялков.

" Виж кого са изпратили да те екзекутира. Кой е политкомисарят. Този човек е притежател на домейна на Информиран.нет, където се пишат най-големите гадости. И този човек идва да екзекутира медия - " Труд ". Аз съм работил 10 години тук. Мина ми младостта тук ", разгласи притежателят на ПИК.
свързани новини45781преди 2 часа
" Може ли да пратиш полиция да изнесе една медия. Това е най-старият вестник в България ", възмути се Недялко Недялков.

" По Татово време нямаше такова нещо ", възмути се Петьо Блъсков.

" Представяш ли си Борисов да беше пратил полиция в редакцията на " Капитал ", попита притежателят на и добави, че с тази принуда му вършат чест и ги трансформират в мъченици.

" Седя и очаквам да разбият ключалките, да заключат вратите. Журналистите пробват да вършат нещо, само че като запечатат и горе, ще спрат и да работят ", разкри притежателят на " Труд " и сподели, че чака да дойдат да го изнесат.
свързани новини52951преди 3 часа
" И аз съм тук, да дойдат дружно да ни изнесат ", засвидетелства поддръжка Недялко Недялков и добави, че би трябвало в този момент Бойко Рашков да е тук и да му се извини за цялата преживелица. Издателят на предизвести, че през днешния ден е Петьо Блъсков, на следващия ден ще е ПИК, вдругиден Веселина Томова.

" Това, че Бойко Рашков остава в кабинета, това е поръчка за бъдещето, което ни чака. Дава поръчка, че няма да разхлабва възела, а ще го стяга още повече ", разгласи Недялко Недялков.

" Тези хора са безскрупулни. Какво им пука на тях, че сме припомнили кой е Светослав Трайков ", възмути се притежателят на ПИК.
свързани новини47441преди 4 часа
" Този човек замеряше Министерство на вътрешните работи, а в този момент ги употребява, с цел да смачка " Труд ". Питах го за какво написа тези гадости, а той ми сподели, че не било по тематиката ", сподели Недялко Недялков по адрес на Светослав Трайков. По думите му сега има зложелателство и реваншизъм и не може да се изясни на никого нищо.

" Къде са " Репортери без граници ", къде е Съюзът на публицистите, къде е Отворено общество ", попита издателят на ПИК, а Петьо Блъсков разкри, че в новините на БТВ и Нова са отрязали изявлението на Десислава Атанасова от ГЕРБ в президентството по адрес на " Труд ".

Петьо Блъсков описа пред Недялко Недялков, че през август месец брачната половинка на сина му, която работи в Министерството на културата, е изпратена в Брюксел за 4 години в командировка. През септември Минеков й приключва командировката с безусловно противозаконна заповед. " Спира й командировъчните. Три месеца не й заплаща, тя живее там на наши разходи. Пишем на Инспекция по труда - не. Пишем на други институции, няма реакция. Накрая съдът написа едно определение, с което се споделя, че осъществяването на акта би трябвало да се смята за спряно до разрешаването на разногласието в съда. Спорът си продължава в съда, а този (б.а. Велислав Минеков) написа на Външно министерство и те й анулират зеления паспорт. Никой не схваща това. Тя потегля да се прибира в България и на летището в Брюксел й взимат паспорта като на терорист ", показа притежателят на ПИК.

Двамата отидоха в коридорите, където сега ключари сменят патроните на вратите.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ТV:









Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР