Скандална размяна на реплики в парламента. В нея участваха лидерът

...
Скандална размяна на реплики в парламента. В нея участваха лидерът
Коментари Харесай

Депутати се хванаха за главите! Митев: Костадинов, можете да решавате само с какви чорапи да идвате

Скандална замяна на реплики в Народното събрание. В нея участваха водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов и Искрен Митев от ПП-ДБ.
Всичко стартира от думи на Костадинов за идния избор на съмнение.
Думата взе Искрен Митев, който изиска да бъде направена забележка на Костадинов за неговото „ безсрамие “ и напомни резултатите на партията му.
„ Когато вършат поръчки какво ще разрешават и няма да разрешават, да му напомните на господин Костадинов, че единственото, което може да позволява, е с какви чорапи да иде на работа. Толкова ви е дал народът. От 9 години сте на политическата сцена, господин Костадинов, и с изключение на един кмет на Поповци, друго не можахте да извършите. Така че единственото, което можете да решавате, е с какви чорапи да идвате на работа. Така че мерете си приказките “, съобщи Митев.
Това провокира Костадинов да изиска персонално пояснение.
„ Признавам си, че не знам нито какво е Поповци, не знам къде се намира, само че виждам следното нещо. Винаги предизвиквате огромно раздвижване в залата. Има моменти, в които имаме потребност от позитивни реакции в тази изпълнена с толкоз негативизъм постройка “, сподели той.
„ Не е редно да занимавате цялата зала и целия народ с вашите култове. Почнахте от вратовръзка. Сега се прехвърлихте на чорапи. Не желая да си мисля какво ще е идващото “, добави той, при което залата избухна в смях. Някои депутати се хванаха за главата.
„ Моля ви, недейте по този начин! “, прикани Костадинов. Митев пък го приветства с „ Браво “.
Всичко това скапе дисциплината в пленарната зала и Тодор Тагарев не можа да продължи умерено изявлението си.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР