Скандална история за изневяра взриви социалната мрежа ТикТок. Млада жена

...
Скандална история за изневяра взриви социалната мрежа ТикТок. Млада жена
Коментари Харесай

Жена взриви TikTok: Мъжът ми ме остави и заживя със собствената ми майка

Скандална история за невярност взриви обществената мрежа ТикТок.

Млада жена на име Катрин, майка на две момиченца близначета, показа със своите почитатели любовницата на мъжа си, която се оказа не друга, а личната ѝ майка.

Жената с потребителско име Katenacious показа фотоси, в които се виждат и брачният партньор ѝ и новата му обичана. В поредица видеоклипове тя описа цялата история, датираща отпреди над две години.

Аферата сред двамата траяла цели четири месеца, преди Катрин да разбере какво се случва зад тила ѝ. Щом разбрала, тя неотложно си тръгнала дружно с двете деца, а майка ѝ се нанесла в дома им още същата вечер.

По-късно станало ясно, че новата двойка желала да подписа брак – по този метод бабата на близначките щяла да се трансформира в тяхна доведена майка. Собствените деца на Катрин пък щели да ѝ се падат доведени сестри.

Младата жена подала документи за бракоразвод и декларирала, че ще се бори да получи 100% настойничество над невръстните близнаци.

След време обаче новото семейство се разделило и майката на Катрин се върнала назад при татко ѝ, който я приел с отворени прегръдки. Вече две години младата жена не комуникира със фамилията си.

UPDATE!! This is a WILD RIDE. Bring tea.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР