Скандалите в света на шоубизнеса са напълно нормални. Все пак

...
Скандалите в света на шоубизнеса са напълно нормални. Все пак
Коментари Харесай

Скандалите, които разтърсиха света на известните и богатите в България през 2020 г.

Скандалите в света на шоубизнеса са изцяло естествени. Все отново известните хора имат свое виждане за едно или друго, постоянно някои се оказват капризни или пък прекомерно прочувствени и реагират на нещо стремително. Тази година също имаше няколко абсурда, които се откроиха. Ето кои бяха те.

Андреа несъмнено е измежду дамите, които стояха на челните позиции в светските уеб сайтове. Нейното име бе забъркано в много кавги през 2020 година Нейната разлъка с Кубрат Пулев бе тематика номер 1 в продължение на седмици, та даже и месеци. Спекулираше се каква е точната причина, пишеше за изневери от страна на Кубрат. По-късно се появиха фотоси в мрежата на Андреа, на които се виждаше, че има синини, само че не стана ясно разследване на какво са. Кадрите обаче провокираха доста хора да считат, че те са разследване на физическо принуждение. Каква бе истината не стана ясно, само че в края на годината Андреа пътува до Лондон, където подкрие Пулев на мача му срешу Джошуа. В изявление пред Мон Дьо Андреа въпреки всичко прична, че най-голямата ѝ обич, най-малко до този миг, несъмнено е Кубрат.

Виж още:

В поп-фолк средите се заприказва за различен скандал, само че сред мъже. Младият и надарен реализатор Меди влезе в спречкване с одобреното режисьорско име Люси Иларионов. Поводът за различията сред двамата, бе видеото към песента " Дивана ". Двамата спореха по проблема за неуредени авторски права, откакто в YouTube и други платформи за видеосподеляния, както и в ефирен ефир, бе свален клипа на Меди поради сигнал, подаден от режисьора. Меди се отбрани, като съобщи, че настояванията от другата страна не са реалистични, като добави, че правата са напълно негови и всичко е било платено.

Виж още:

Името на Жанета Осипова бе забъркано в скандал, откакто тя взе участие във видео на Алек Сандър. Новият клип на Алек Сандър, в който взе участие плеймейтката Осипова, разпали пристрастеностите. Песента се  " YERBA ", която е в дует с JUICY J сама по себе си не провокира спор, а самото видео, което е снимано в Съдебната палата в София. Във видеото се виждат разголени девойки, които танцуват на фона на емблематични правосъдни знаци. Жанета съобщи, че не се тормози от видеото и визията си в него. Преди време плейметката се появи по еротично долни дрехи и жартиери пред храм паметника " Св. Александър Невски ".  Тогава имаше доста възмутени консуматори в мрежата, които даже желаеха Осипова да бъде санкционирана. 

Според Алек Сандър, който с изключение на реализатор, е и продуцент на клипа, Съдебната палата била употребена преди за фон на банка. Адвокат Марковски обаче съобщи, че сходни прояви в тъкмо тази здания са изцяло неприемливи. 

Фолк дивата Мария пък провокира поредност от изявления, откакто през лятото заяви, че приключва на този стадий музикалната си кариера. Тя направи това посредством лайф в Инстаграм, като беше в компанията на Цецо Андреев. Звездата изненада с решението си, месеци откакто означи с концерт 20 години на сцена. На концерта бяха поканени много от сътрудниците на Мария, само че не всички участваха, което бе мотив да се написа, че огромните фолк звезди са бойкотирали миньончето. Каква е била истината, остава загатка. След като Мария разгласи решението си през лятото, медии писаха, че в продуцентската компания били шокирани. Певицата въпреки всичко съобщи няколко пъти, че постоянно е била и продължава да бъде в прелестни връзки с огромната музикална компания.

Виж още:

Жени Калканджиева влезе в ареста през 2020 година Причината - съседски скандал, почнал в ранни часове. Срещу „ Мис България 1995 “ е заведено дело по бързата процедура за дребно безчинство. Преди две седмици брачният партньор ѝ също беше арестуван откакто нанесе побой на различен комшия. Стефан Манов-Тачо е на независимост против 5000 лв. гаранция. Всичко почнало с междусъсесдски скандал в кооперацията в квартал „ Бояна “, в която живее шефката на известна фешън организация. „ Около 19.00 часа Евгения слезе на нашия етаж и изсипа някакви хартийки пред вратата и стартира да блъска  ида наскърбява извън “. Отворихме вратата да забележим какъв е казуса този път. Като излезнахме тя стартира да удря мама, да я наскърбява, и да приказва за татко ми, който е умрял преди 8 години “, показа тогава пострадалата. А служители на реда от Шесто РУП - София идват два пъти да ревизират, какво се случва. Жени Калканджиева твърди, че съседите опитвали да ѝ създадат магия. Прогонили и мъжа ѝ Тачо, който към този момент не живеел в фамилното жилище. Заради нестихващите кавги съседите на Калканджиева вършат подписка тя да напусне кооперацията.

Тази година стана ясно, че Тони Стораро бил " малко ядосан " на коегата си Азис. Причината - не участвал на сватбата на Фики Стораро. „ 20-годишно другарство не може да се захвърли по този метод. Искам да кажа на Азис да е жив и здрав и да не не помни старите си другари. Дай Боже, един ден да се срещнем и да си споделим някои неща ”, сподели още Тони Стораро. Азис разяснява изявлението на Тони Стораро, като съобщи с подигравка, че " за малко " да се разплаче при думите на сътрудника му.

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/, https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/, https://www.instagram.com/jenikalkandjieva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР