Скандалите в сглобката са за разпределяне на власт, а нашата

...
Скандалите в сглобката са за разпределяне на власт, а нашата
Коментари Харесай

Нинова, въпреки критиките: Ще подкрепим част от предложенията на Асен Василев в Бюджет 2024

Скандалите в сглобката са за разпределение на власт, а нашата позиция като съпротива е кардинална. Това съобщи пред БТВ водачът на. 

Не виждаме нито едно огромно изпълнено предпочитание на тяхната коалиция - Шенген, еврозона, правосъдна промяна тъй наречените, разяснява тя. 

В Бюджет 2024 се дават повече пари, само че качеството на живот не се трансформира. Дава се пари за обучение, само че това би трябвало да се даде против нещо качествено - да вземем за пример опростени учебници, тъй като сегашните са неразбиераеми от децата, съобщи водачът на.  

Може приходите ни да са най-високо растящи в Европейски Съюз, само че още си оставаме най-бедни в Европа, разкри Нинова. 

Ще подкрепим част от предложенията на Асен Василев в Бюджет 2024, заяви тя. 

" Нито един от текстовете на първо четене в плана за промени в Конституцията няма да остане същият. Част от предложенията за промени в Основния закон са от компетентността на Велико Народно заседание и те бъдат оповестени от противоконституционни в Конституционния съд. "  

Нинова изясни, че са поканили видни конституционалисти, които да кажат по какъв начин би трябвало да се промени Конституцията. Правителството няма потенциал да трансформират Основния закон на страната, задачата е да се овладее правосъдната система и прокуратурата, да се овладеят регулаторите и да създадат още по-голяма пакост, разкритикува.

За продажбата на „ Лукойл “ и дерогацията на съветски нефт, водачът на съобщи, че не знае какво се случва, само че абсурдът е кой ще го вземе. Има разногласия за преразпределяне на власт, позиции и пари, уточни тя. В желанието си да санкционират Русия държавното управление вкара и такса за транспорт на съветски газ. „ Булгартрансгаз “ натрупа загуба от над 200 млн. лева, Русия няма да ни заплати дължимите ни 2 милиарда лева Таксата за транспорт на съветски газ се оказа антибългарска, посочи Нинова.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР