Скандалите в Левски отново са налице след един кратък период

...
Скандалите в Левски отново са налице след един кратък период
Коментари Харесай

Ексклузивно: Осъдиха играч на Левски за черно тото

Скандалите в Левски още веднъж са налице след един къс интервал на мъртвило, в който представителният тим поведе в класирането на Първа лига. Този път духовете на Герена не са свързани със слаба игра, а с нещо надалеч по-сериозно. Един от главните футболисти на сините Давид Яблонски се забърка в нов огромен скандал, само че този път в родната му Чехия. Бранителят бе наказан и санкциониран за споразумяване на футболни срещи, оповестява чешкият сътрудник Радек Нохъл в уеб страницата " Seznamzpravy ". Той се базира на думите на представителя на съда в Страховице - Роман Винклер. Футболистът на " сините " към този момент е с условна 18-месечна присъда и е длъжен да заплати 20 000 чешки крони, а в случай че не го направи, то го грози затвор от близо 10 седмици, допълват в Чехия.

Става ясно още от материала на сътрудниците, че съдът в Страховице разполага със записи на Яблонски, уличаващи го в неспортсменското действие. Изданието твърди, че полицията даже има видео запис и телефонни диалози, като доказателство против бранителя на " сините ".

Манипулираните срещи, за които се написа, са били от младежките шампионати по времето, когато Давид бил в Теплице. Твърди се даже, че той с изключение на на футболистите, влияел и на треньора на тима.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР