Скандалите в България са ежедневие, и то много интензивно. Един

...
Скандалите в България са ежедневие, и то много интензивно. Един
Коментари Харесай

Най-големият срам в управлението на Бойко Борисов

Скандалите в България са всекидневие, и то доста интензивно. Един от изключително правещите усещане е откритата война сред президента и прокуратурата, като към нея се прибавят все по-скандални линии – да вземем за пример този с изказванието за имуществото на притежателя на най-голямата компания за произвеждане на асансьори в България Илия Златанов, детайлности ТУК!
И въпреки всичко, за последните 24 часа мен персонално най-вече ме потресе реакцията на екоминистъра Емил Димитров-Ревизоро на Министерския съвет. Тя беше ориентирана против Бойко Борисов. Ревизоро на процедура отхвърли да работи при подкана на премиера да си свърши работата по следващия абсурден случай с естествен ъгъл – този път Национален парк " Рила ". Ревизоро безусловно изясни, че не желае да пробва да работи по този случай, тъй като все ще излезе крив и тъй като Борисов поема някакви задължения, а след това такива като Ревизоро го отнасят.
Ето тази реакция изяснява най-добре какъв брой долу е паднала страната. Не вършим нищо, тъй като ни е боязън, че Началника ще си измие ръцете с нас, защото постоянно ще е като във вица " ти що си с шапка, ти що си без шапка ". Ако някой не го знае, набързичко – едно хлапе ядяло пердах от локалния гамен, тъй като носело шапка и като решило да я смъкна, отново го набили, тъй като я свалило.
За тази работа обаче сами сме си отговорни. Щом ни харесва да е по този начин - да сме жалкари безспорни, ще е по този начин. Защото сме в тази фаза - да ни съжаляват за уродливостта. По-голяма хилавост от това министър да откаже с емблематична доза мрънкане да си свърши работата, откакто министър председателят го кара и нищо да не се случи дали има? Сега умерено можем да си продължим да се обясняваме има ли ковид или няма, до момента в който сме оставили изброените нагоре хора да се грижат за нашето богатство.
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР