Скандалите, размяната на остри реплики са често срещани сред Бг

...
Скандалите, размяната на остри реплики са често срещани сред Бг
Коментари Харесай

Война и мир в чалгата: Фики празнува ЧРД с Галин, Галена и Отварачката си простиха, Емилия и ДесиСлава пак са приятелки

Скандалите, размяната на остри реплики са постоянно срещани измежду Бг звездите, писа „ Телеграф “. С времето нещата се трансформират и идва ред на прошката .

Фики Стораро отпразнува рождения си ден на присъединяване на своя сътрудник Галин. Макар от край време да се спекулира, че двамата не са в положителни връзки, те опровергаха всички клюки и демонстрираха, че даже да е имало в миналото напрежение сред тях, към този момент томахавките са заровени и са в страхотни колегиални връзки. Миналата вечер Галин имаше присъединяване в хитов клуб в Студентски град. Веднага откакто изпя първата си ария, той помоли присъстващите в шрепълнения клуб за овации за сътрудника му Фики, който се намира в заведението и чества рожден ден. Стораро излезе на сцената под нестихващи аплодисменти и откакто му бе поднесена торта от екипа на заведението, двамата с Галин изпяха няколко песни в дует, отбелязва Телеграф. Феновете и на двамата приветстваха любимците си и даже си пожелаха един ден на ги зарадват с дует.

С лед като преди година Диона и Галин се разделиха като продуцент и реализатор, с днешна дата се събират като сътрудници в общо парче. Двамата са подготвени с дуетна ария, която ще носи името „ Бивши “ и излиза на пазара през днешния ден. Феновете и на двамата незабавно харесаха обстоятелството, че любимците им още веднъж се събират, и залагат, че общата им ария ще е цялостен шлагер. По всичко проличава, че Диона и Галин са заровили старите си несъгласия и още веднъж мислят в една посока.

Рязко и ненадейно стопляне настъпи в връзките сред Галена и Мария. Години наред те, меко казано, не се понасяха. Две от най-оборотните пайнерки спретнаха спонтанна взаимна изява в един от най-известните клубове в Слънчев бряг. Официално присъединяване бе на Галена, а колежката й бе в публиката с приятелки. В момента, в който Галена запя парчето на Мария „ Най-добрият “ я предложения на сцената. Двете зарадваха феновете с спонтанен дует и кръшни танци. След еуфорията от взаимната им изява, почитателите си припомниха, че единствено допреди няколко години в сектора се носеха клюки за тиха война сред двете. Не можели да си поделят премиите на „ Пайнер “, които бяха спрени от съображения за успокоение в редиците на попфолк колоса. Чудели се по какъв начин да си поделят и хитмейкъра Кости.

След години на „ студена война “ Емилия и Десислава още веднъж са приятелки. Самата Деси качи фотография с колежката си в своята почитател страница в обществената мрежа. Текстът, който русокоската бе написала към фотоса, гласеше: „ С моята другарка Емилия “, и е главното доказателство за примирието сред изпълнителките.   В началото на кариерите си като фолк певици двете дами бяха неразделни и даже живееха дружно под един покрив. След като Деси първа набрала скорост обаче, Емилия почнала да й подражава и това се оказало повода за спора посред им, който продължи с години, издават осведомени.

Ледените връзки сред Преслава и Галена са на път бъдат стопени. От най-хубави приятелки двете певици се трансфораха в смъртни врагове и към този момент четири години се подминават като непознати. Със сигурност остарялото другарство им липсва и по тази причина индикации първа даде Преслава. Тя изуми фолк почитателите с последното си решение, а сигурно е трогнала и своята някогашна другарка Галена. Музикалната телевизия, която излъчва фолк песните, неотдавна има нова рубрука, в която всяка чалга звезда би трябвало да изготви лист с обичани свои и непознати песни. Преслава към този момент мина по реда си и изненада всички с подбора си на шлагери.
В листата тя включи цели три песни на врагинята си Галена, а точно " Пей, сърце ", " В твоите очи " и " Moro Mou ". Преди да се скарат за статуетката " Певица на годината ", двете бяха близки и постоянно по време на участия пееха песните на другата. Сега почитателите тръпнат в очакване на реакцията на Галена и дали тя би присъединила в листата си с песни такива на Преслава. А дали пък хвърлената от Преслава ръкавица ще се поеме от Галена и тя ще преглътне егото си и ще се обади на своята другарка? " Крайно време е да се сдобрят и да ни зарадват с нов дует ", надяват се техните фенове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР