Скандалите продължават да тресат испанския футбол. Тези дни излизат нови

...
Скандалите продължават да тресат испанския футбол. Тези дни излизат нови
Коментари Харесай

Голям скандал: Рефер обвини Флорентино Перес, че го е заключил

Скандалите не престават да тресат испанския футбол. Тези дни излизат нови информации за това по какъв начин грандовете на международния футбол Барселона и Реал Мадрид са се пробвали да повлияят на реферите. След случая " Негрейра " и формалното обвиняване против Барселона от страна на прокуратурата, различен някогашен арбитър Итуралде Гонсалес приказва за обстановка от сезон 2010/11, когато президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес се опита да му повлияе.

Става въпрос за рефера Едуардо Итуралде Гонсалес, който съдийства в Ла Лига сред 1995 и 2012 година. През последните дни той се застъпи в отбрана на съдиите по случая " Негрейра ", откакто клубната телевизия на Реал Мадрид излъчи репортаж, обобщаващ грешките на Гонсалес, позволени в мачовете, които той управлява за Реал. Това очевидно е предиздвикало Итуралде Гонсалес да опише преживелица след мача сред Реал Мадрид и Депортиво Ла Коруня през сезон 2010/11, когато " кралете " завоюваха с 6:1.

„ Тази телевизия работи по подобен метод. Ако са публицисти, би трябвало ли да проверяват кой ме е викал в специфична стая? Проучете го и тогава ще видите по какъв начин избрани хора се пробват да упражняват напън. След победа с 6:1 против Депортиво Ла Коруня мачът свършва, напущаме терена с моите асистенти.

Човек, който ме води в съдийската стая, ми споделя: „ Искам единствено да свириш за мен, както ти свириш на Барса “. Този човек е от Реал Мадрид. Попитах го дали се майтапи и му споделих, че диалогът е завършил. Искаше да ме заключи в съблекалнята. След половин час Техническата комисия на съдиите към този момент знаеше за това. Съобщих за обстановка, която ми се стори сериозна. Нищо не се е случило. Този, който ме докара в стаята, беше Флорентино Перес. Не би трябвало да се укривам. Има отчет. Сега дано да проучат какво значи напън “, сподели Едуардо Итуралде Гонсалес, който в този момент се появява и като анализатор в Cadena SER.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР