Скандалите около популярни спортисти не са никаква рядкост. Един от

...
Скандалите около популярни спортисти не са никаква рядкост. Един от
Коментари Харесай

Най-голямата глоба в света на американския футбол е факт

Скандалите към известни спортисти не са никаква необичайност. Един от последните такива е с куотърбека на Кливланд Браунс - Дешон Уотсън .

Той бе упрекнат от над 20 дами, че в интервала 2020-2021 година в полов тормоз. Всички тези дами са масажистки, с които Уотсън се е свързал, а когато се е стигало до въпросната услуга, той се е държал непочтено, като ги е опипвал, събличал се е чисто гол и е отказвал да се покрие, като също по този начин ги е склонявал към орална обич.

По принцип сходни обвинявания против известна персона не са необичайност в последните години, само че в действителност рядко последват бързи наказания. От Forbes разбираме, че Дешон Уотсън се е споразумял с NFL да бъде осъден за цели 11 мача.
 Снимка 584671

Наказание, което в началото е било планувано да бъде на половината, само че след остри рецензии в обществените мрежи е увеличено. Освен това, куотърбекът ще би трябвало да заплати санкция в размер на 5 милиона $, която ще отиде за щедрост.

Оказва се, че тази санкция е най-голямата, поставяна на състезател от NFL в историята. По още 1 милион $ ще дарят както клуба, по този начин и самата организация, а всички 7 милиона $ ще бъдат разпределени сред неправителствени организации, които имат за цел да образоват младежите какво са здрави взаимоотношения, с цел да прибягват до недопустимо полово държание.
 Снимка 584673

Според съглашението, Дешон Уотсън ще би трябвало да премине през специфична стратегия за лекуване с поведенчески специалисти. Самият той мина в Браунс напълно неотдавна, като подписа петгодишен контракт на стойност 230 милиона $. Но през първия си сезон той ще получи едвам 1 милион от тази сума. Е, след наказването от 11 мача ще загуби към 630 000 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР