Скандалите около кралското семейство на Англия не спират, а мнозина

...
Скандалите около кралското семейство на Англия не спират, а мнозина
Коментари Харесай

Ребел Уилсън взриви британците: Получих покана за холивудско парти с дрога и непълнолетен принц!


Скандалите към кралското семейство на Англия не стопират, а мнозина евентуално съжаляват, че в миналото принцеса Даяна е била определена за брачна половинка на принц Чарлз. Останалите членове на семейството обаче също не се отличават с необикновен такт и дипломатичност, а за това свидетелства и самата Ребел Уилсън. Актрисата направи непредвидени самопризнания за холивудско празненство, на което е участвал малолетен член на кралското семейство. Звездата разкрива още, че на празненството са се предложили и опиати, като задачата на събитието е била купонът да прерасне в откровена вахканлия.

" Беше през 2014-та година, когато ме поканиха да вземам участие в средновековно празненство на американски софтуерен милиардер, проведено от британски принц. По това време той беше 12-и или 15-и в линията за заместничество на трона. Беше ми казано, че търсят повече девойки за празненството, а аз си помислих " Супер, това е страховит късмет да си хвана гадже ", спомня си Ребел.

Актрисата споделя, че когато отишла на празненството, видяла че много девойки са облечени като русалки и плуват в басейна. Общуването с домакина не я впечатлило, само че се изумила, когато видяла по какъв начин дрогата се разнася на подноси  сред гостите, а специфични хипнотични бонбони са имали за цел да трансфорат празненството в откровена... вахканлия.

И в случай че това не е задоволително, актрисата с учудване забелязала и малолетен член на кралската фамилия да участва на празненството. За кого става дума Ребел отхвърля да показа, само че споделя, че когато е схванала, че събирането не е просто празненство с алкохол, взела роклята си  и напуснала мястото неотложно.

Звездата отхвърля детайлности, само че си спомня много луди дни. " Беше бурно. Много бурно ", споделя актрисата. И твърди, че през днешния ден не би се присъединила в такива занимания, даже да й оферират.
 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР