Скандалите около и най-вече тези, свързани с голямата звезда на

...
Скандалите около и най-вече тези, свързани с голямата звезда на
Коментари Харесай

Играч на Байерн се възмути: Да си Роналдо и Хари Магуайър да ти е капитан?

Скандалите към и най-много тези, свързани с огромната звезда на тима, като че ли не стопират напоследък. Португалецът влезе в косвен разговор с някогашния си съотборник Уейн Рууни, откакто голмайстор номер едно в историята на “червените дяволи ” съобщи, че той към този момент не е на равнището от преди години, а Роналдо отговори с пост в обществените мрежи. Последната обстановката, в която той бе забъркан, още веднъж непряко, бе “избухване ” на левия краен защитник на, който изрази своя потрес от това, че продължава да е капитан на отбора, откакто там е състезател на равнището на Кристиано.
 Кристиано Роналдо не приема рецензии, ядоса се на коментар на Рууни Кристиано Роналдо не приема рецензии, ядоса се на коментар на Рууни
“Ти си, един от най-великите играчи на всички времена, и по какъв начин се споделя твоя капитан -. Хари Магуайър? И по какъв начин се обръщаш към него? Казваш ли му " да, капитан "? Не знам какво му споделя той, брато. Не желая да наскърбявам Хари Магуайър, само че Роналдо… Роналдо би трябвало да носи лентата ”, съобщи непосредствено пред камерата канадският.

Това е тематика, която неведнъж бе поставяна от разнообразни хора и медии от началото на сезона, само че в последна сметка и Оле Гунар Солскяер, и след това Ралф Рангник гласоподаваха доверие на британския национал, който продължава да е капитан на Манчестър Юнайтед, макар, че прави слаб сезон и е подложен на редица рецензии.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР