Скандалите между Шакира и Жерар Пике не спират в последно

...
Скандалите между Шакира и Жерар Пике не спират в последно
Коментари Харесай

Шакира и Пике шокираха феновете си

Скандалите сред Шакира и Жерар Пике не стопират напоследък, откакто през  лятото се разделиха след 12-годишна връзка. Футболистът даже приключи кариерата си преди дни, като се сбогува с почитателите на Барселона на " Камп Ноу ". Медиите в Барселона настояват, че той ще се реалокира във Флорида, където певицата възнамерява да замине с двете им деца. Испанският вестник  " Марка “ оповестява, че може да се стигне до поврат във връзката им.

Напоследък двамата постоянно са говорили между тях. Това е станало, откакто Шакира пусна новия си шлагер " Monotony “, в който се допуска, че пее за връзките си с някогашния испански национал. Преди дни Жерар Пике е посетил болничното заведение в Барселона, където е настанен бащата на Шакира, който е в тежко здравословно положение. 91-годишният Уилям Мебарак Чадид през лятото беше признат в клиника, откакто получи съществени пострадвания на главата при рухване.

След като е напуснал лечебното заведение, Пике се е прибрал вкъщи, а незабавно след него пристигнала и Шакира. Според информациите, тя е помолила 35-годишния испанец да остане до нея в сложния миг около влошеното здравословно положение на татко й.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР