Скандали и напрежение раздират фамилията на покойния Коста Цонев, узна

...
Скандали и напрежение раздират фамилията на покойния Коста Цонев, узна
Коментари Харесай

Люта война раздели клана Цоневи

Скандали и напрежение раздират семейството на починалия Коста Цонев, разбра HotArena.

Втората му жена Ели разкри, че е низвергната от останалите му родственици, а те изцяло са не запомнили за него. Вдовицата на артиста показа, че не се е чувала нито със снаха му Мариана, която бе брачна половинка на Димитър Цонев, нито с неговите внуци Деси и Димитър-младши. Никаква връзка нямала и с дъщеря му Теодора, която два пъти направи опит за самоубийство, още по-малко пък с първата му жена Анахид Тачева, която е в Съединени американски щати. 

" Те нямат нужда от мен, аз също от тях. Не се чуваме и виждаме. На панихидите си вървя сама, те дават изявленията какъв брой са били близки с него ", съобщи Ели, която разки, че последната родова среща била по неприятен мотив - погребението на Митко Цонев. Оттогава обаче са минали цели 5 години, а студената война в клана Цоневи продължава. 

През този август бе кръгла годишнина от кончината на журналиста, който си отиде ненадейно, покосен от нечовечен и необратим мозъчен удар. Преди дни щерка му Деси Цонева го уважи, като показа в обществените мрежи тяхна обща фотография, на която се забавляват в заведение. " Искам постоянно да те помня така- обичащ живота, фамилията и работата си! Ти си моят образец във всичко и дори да знам, че някакво безвремие ни дели, за мен ти си смисълът, времето и всичко… татко… няма по-мила дума от тази… ", написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР