Скандален видеоклип с още по-скандално поведение на полицай се появи

...
Скандален видеоклип с още по-скандално поведение на полицай се появи
Коментари Харесай

Полицай към млади футболисти: Боклуци! Ще ви пречукам като мастии!

Скандален видеоклип с още по-скандално държание на служител на реда се появи във Facebook. На фрагментите се виждат двама чиновници на Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново, които се отзовават на адрес, с цел да насочат устно предизвестие поради усилена музика, псуват и наскърбяват младежи, които са се събрали на ваучър.

На видеото се вижда по какъв начин единият от униформените е изключително недодялан и нахален, крещи, псува и наскърбява младите.

" Ще ви побъркам от пердах всичките! Ей, отпадъци! Ще ви е... майката на всички! Ще ви пречукам от пердах като мастии! Айде по-живо, че обезумявам, а като обезумявам, става неприятно! Какъв си ти бе, че ми стоиш тук като общоприет шеф ", са единствено част от репликите на въпросния служител на реда.

Скандалната обстановка се разиграва в жилището, населявано от двама футболисти (родом от Белене) от юношеските тимове на Етър и Локомотив (Дряново), оповестява Блиц. В квартирата им явно е имало ваучър, който е обезпокоил съседите. Във въпросната вечер в жилището са били четирима млади футболисти - 17-годишният халф на Етър Емил Георгиев, който е един от наемателите, младият вратар на " виолетовите " Иван Георгиев, 16-годишният Анжело Глузов, който играе като нападател в юношеския тим на Локомотив (Дряново) и също е от Белене, и 17-годишният Валери Радославов, който играе като бранител в Етър.

По случая е назначена дисциплинарна инспекция, полицейският чиновник е разледван. Той е Цветомир Цонев от Горна Оряховица.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР