Скандален видеоклип с директора на училище в Монтанско скандализира социалната

...
Скандален видеоклип с директора на училище в Монтанско скандализира социалната
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Директор на Монтанско даскало врътка гьобеци с ученичка

Скандален видеоклип с шефа на учебно заведение в Монтанско скандализира обществената мрежа. В интернет пространството се завъртяха фрагменти, на които Асен Арсенов играе кючек пред портрета на светите братя Кирил и Методий.

На видеото се вижда по какъв начин шефът на Средно учебно заведение „ Христо Ботев “ в Брусарци друса гьобек с ученичка, като очевидно не се тормози от това.

Докато Арсенов се забавлява в коридора на школото под ритмите на мазния кючек, съученици на момичето от фрагментите ги снимат, а мъжът е усмихнат до ушите, като че ли е удовлетворен от образеца, който дава на децата.

По последна информация виновните институции към този момент са се самосезирали, като се чака той да понесе последствията за непристойното си държание, което не отива на шеф на каквато и да е институция, още по-малко на просветителна.

Едно е несъмнено – всеки чиновник на образователно заведение е задължен и виновен да бъде най-хубавия образец за учениците, а не да ги " чалгализира " и скандализира по сходен метод.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР