Скандален случай в САЩ! Четирима братя изнасилиха по-малката си сестра,

...
Скандален случай в САЩ! Четирима братя изнасилиха по-малката си сестра,
Коментари Харесай

Четирима братя изнасилваха много пъти 13-г. си сестра, забремениха я и...

Скандален случай в Съединени американски щати! Четирима братя изнасилиха по-малката си сестра, след което 13-годишното момиче забременя и роди. Съдът обаче помилва изнасилвачите.

Според английския Daily Star зверството е станало в щата Мисури в религиозната общественост на амишите, които се отличават с отшелническия си метод на живот и разединението си от други сегменти от популацията на Съединени американски щати, написа Глас бг.

22-годишният Арън и 18-годишният Пит Шварц, дружно с други двама малолетни братя, неведнъж са изнасилвали 13-годишната си сестра. Полицията разбрала за това, откакто момичето забременяло и се съветвало с доктор.

Според Daily Star тийнейджърката е родила бебе преди към две седмици. Все още не е ясно кой от братята е татко на детето.

Въпреки това двете по-големи момчета се качиха на подсъдимата пейка, а останалите момчета, заради възрастта си, не подлежат на наказателна отговорност.

След авансово следствие обвинените трябваше да влязат в пандиза, само че в последния миг обвиняването промени решението си.

Според прокурора Бен Беркстресер в затворническата система тези двама младежи просто биха били „ изядени живи “.

„ По-рано бях доста нечовечен с амишите, когато ги упрекваха в закононарушения от този тип... Имахме случай, когато татко извърши полови дейности против щерка си и влезе в пандиза... В този случай и тези млади мъже, макар възрастта си, те към момента са доста незрели... “- сподели държавният чиновник.

Според Daily Star младите американци в последна сметка са наказани на пет години изпитателен период със наложително присъединяване в разнообразни стратегии за общественополезен труд и лекуване на полови нарушители за идващите 12 месеца.

Представители на общността от своя страна също обявиха, че са подготвили „ доста сурово наказване “ за братята, макар че амишите не прецизират какво тъкмо ще бъде.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР