Скандален случай от Свиленград. Директорката на Слънце“ е в болница

...
Скандален случай от Свиленград. Директорката на Слънце“ е в болница
Коментари Харесай

Скандален случай в детска градина: Директорка е в болница след нападение от родител


Скандален случай от Свиленград. Директорката на „ Слънце “ е в болница със счупена тазобедрена става след нахлуване от родител. Бащата обаче отхвърля, че я е блъснал, а прокуратурата проверява случая. Стана ясно и че има повдигнато обвиняване против родителя за междинна телесна щета.

Директорката Дора Чанкова е със счупена тазобедрена става и след интервенция в „ Пирогов “.



Свидетели на нападението описа, че бащата е мислел, че детето му е инжектирано с нещо и бито. Една от учителките е видял по какъв начин той удря директорката и тя пада на земята.

„ Инцидентът става входната врата. Аз бях несъзнателен очевидец, бях зад вратата. Бащата беше клекнал и питаше детето кой го е инжектирал, при което му бе обяснено, че такова нещо няма по какъв начин да се е случило. Бащата се изправи и нанесе удар с лявата ръка върху дясната буза на директорката, при което тя падна “, сподели Златка Иванова, преподавател в детската градина.

на детето Красимир Вучков отхвърли да е нанасял удари. Той съобщи, че е отишъл да зададе въпроси.



„ Категорично не съм удрял директорката. Нямам причина с нея да се саморазправям. Вратата ми я отвори виновничката за побоя. Аз желаех просто отговори. Защо е инжектирано детето ми в деня, в който е и бито, в който се е напикало, в който е и заплашвано. Не съм отправял и някакви обидни думи към нея. Жената не беше на земята, беше права. След което пристигна кола за спешна помощ и я изкараха през задния вход. Дали може, жена на 55 години, със строшен таз да е права. Съмнявам се в това нещо. Искрено скърбя, в случай че някой съм обидил с въпросите си, само че съгласно мен това беше инсценирано. Разбирам, че е общинска съветничка, обаче цялото това нещо го виждам като опит да се запуши устата на всички институции, за че съм ходил да диря правдивост по отношение на един побой над дете, което с нищо не ги е предизвикало “, съобщи татко на тригодишния Кристиян Вучков.

Директорката изясни от болничното заведение пред bTV, че е направено всичко, с цел да се откри имало ли е побой над детето. Тя изрично съобщи, че такова нещо не се е случило.

Кметът на общината Атанас Карчев съобщи, че са тествани камерите в детската градина. Той добави, че няма политически детайл в тази ситуация, а женаа е чиновник в градината над 20 години.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР