Скандален начин избра нашумялата певица Рита Ора да поздрави приятелката

...
Скандален начин избра нашумялата певица Рита Ора да поздрави приятелката
Коментари Харесай

Скандално ЧРД! Рита Ора показа СНИМКА как аверката Кара Делевин ѝ облизва циците

Скандален метод избра нашумялата певица Рита Ора да поздрави приятелката си Кара Делевин за 26-ия ѝ рожден ден. Тя извади фотография от фотосесията им за списание „ Гламър “ през 2014 година, на която Кара… облизва гърдите на Рита, оповестява „ Дейли Мейл “.



Така певицата показва какъв брой в действителност близки са манекенката Кара. На архивната фотография Рита е омотана с лепенка с надписи „ Гламър “ и е гола до кръста, а на лицето ѝ е изписан измамлив потрес от дързостта на Кара.

На фотографията, употребена като честитка за рождения ден, Рита написа: „ Честит рожден ден, моя откачалко, с която съм споделяла доста занимателни моменти “.

Приятелството на ексцентричните дами датира отдавна, през което те са имали доста диви нощи, само че и са се подкрепяли взаимно в плановете си. Нещата внезапно се обърнаха през 2013 година, когато по време на фешън празненство в Ню Йорк двете се скарали. През 2016 година стана ясно, че двете са оправили нещата.

26-ия рожден ден на Кара честитиха и моделките Джиджи Хадид и Кендъл Дженър, която също пусна серия фотоси от „ положителното остаряло време “ с рожденичката.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР