Скандален е меко казано за чата, който изтече в мрежата

...
Скандален е меко казано за чата, който изтече в мрежата
Коментари Харесай

Евтина: Отвратителен чат на Айлин Бобева изтече в нета, описва членовете на двама мъже!

Скандален е меко казано за чата, който изтече в мрежата от профила на Айлин Бобева и да - това е действителният й профил. В него каратистката, която се скъса да мяука като коте и да се лигави пред Евгени Генчев, с единствената цел - успеха в " Ергенът ", надалеч не е толкоз блага и сантиментална.

Там Айлин приказва с детайлности за прекарванията си с двама мъже, на които в детайли разказва не характерите, не мозъците, а... членовете. Да бе, атрибутите, по този начин да се каже...

Скрийншот от въпросното й изявление, датиращо отпреди две години, лъсна в една от групите на предаването и накара мнозина да се отвратят. Защото Бобева ясно демонстрира, че още тогава не е била по никакъв начин почтена, а въпреки и дребна, е много обиграна.

Тя съпоставя единият мъжки " скиптър " с муцуната на мравояд, а за другият тръби, че е най-големият, който е виждала. Нещо повече - вторият бил сътрудник на родителката й, а тя още от дребна му точела лиги и " потривала лапки ", само че трябвало да изчака, до момента в който стане на 19, с цел да я " оправи " оня.

" В началото не му стана и трябваше да си вземем леден душ, само че пък и аз го попритиснах като го предизвиках да покаже дали е остарял, или не. А след това го направихме и беше супер крепко ", написа Айлин Бобева без капка позор и срам.

След това " знамение ", появило се в нета, Евгени Генчев би трябвало да се обеси, в случай че избере нея за финалистка.

Тагове: Евгени Генчев Айлин Бобева Ергенът чат каратистка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР