Скандалджийските изцепки на вицепремиера Симеонов носят все по-сериозни загуби за

...
Скандалджийските изцепки на вицепремиера Симеонов носят все по-сериозни загуби за
Коментари Харесай

След като не успя да се справи с Ангелкова, Валери Симеонов скочи на Порожанов!

Скандалджийските изцепки на вицепремиера Симеонов носят все по-сериозни загуби за България! Обидите, които самозабравилия се патриотар на съветския патриарх Кирил към този момент ни носят с към 30% по-малко съветски туристи, което съставлява милиони левове загуба за стопанската система ни. Борисов също усети следствията от идиотското държание на вицепремиера си в диалозите с президента на Руската федерация Владимир Путин. Симеонов не желае, а очевидно и не желае да спре с просташкото си държание, което евентуално постоянно е обвързвано с обслужването на непознати ползи най- към този момент турски.

Да, Турция е огромния печеливш от изцепките на Симеонов, които датират още от времето преди да стане вицепремиер. Турция завоюва от прекъсване на построяването на Южен поток, Турция завоюва от обидите му към съветския патриарх- миряните отиват да почиват в Турция, а не на Българското Черноморие.

Сега Симеонов атакува Порожанов тъй като земеделския министър желае да даде опция на българските аграрни производители да осъществят по-лесно продукцията си от качествени храни в българските учебни заведения и детски градини. Симеонов обаче не е склонен и пази търговците, които ни внасят турски домати и краставици.

Доживяхме да чуем български министър да бъде упрекван, че лобира за български производители, освен това обвинителя е български "патриот- вицепремиер "! Както се споделя каквито ни патриотите, такива са ни и ръководещите. В умозаключение можем единствено да кажем, колкото по-дълго Валери Симеонов е вицепремиер, толкоз по- високи сметки ще плащаме поради него!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР