Скандалът, в който бе замесен Лионел Меси след спечелената Златна

...
Скандалът, в който бе замесен Лионел Меси след спечелената Златна
Коментари Харесай

Златната топка на Меси доведе до мощен скандал, замеси се и Роналдо

Скандалът, в който бе забъркан Лионел Меси след извоюваната " Златна топка ", придобива големи размери. Всичко потегли от две изявления – едното на Лотар Матеус, а другото на испанския публицист Томас Ронсеро.

Германецът разгласи, че премията за аржентинеца е цялостен фарс и тя е трябвало да бъде присъдена на Ерлинг Холанд. Нещо, което и доста от почитателите на Цар Футбол по света мислят.

Пишещият за вестник " Ас " пък отсече, че трите от " Златните топки " на Меси са изцяло незаслужени – актуалната, която е рекордно осма за Лео, и тези от 2010 и 2021 година За похлупак Кристиано Роналдо хареса в обществените мрежи написаното от Ронсеро.

Последва голяма реакция в Аржентина, където из интернет пространството завря и закипя. Фенове засипват с обиди Матеус и испанския публицист, който назовават " подлога на Реал и Кристиано ".

Други ентусиасти пишат, че Лотар и Германия са спечелили по абсурден метод международната купа през 1990 година след " присъждане на най-смешната дузпа ".

Лайкът на Кристиано също подлуди мало и огромно в Аржентина, като и по негов адрес бяха изстреляни доста нецензурни изрази.

След Роналдо реакция имаше и от различен сегашен футболист. Световният първенец от 2022 година Анхел ди Мария отбрани Меси, написвайки единствено три думи на Матеус: " Плачи някъде другаде ". Настоящият нападател на Бенфика добави смеещи се личица.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР