Скандълът със служителя на БГ толл и молдовеца на Дунав

...
Скандълът със служителя на БГ толл и молдовеца на Дунав
Коментари Харесай

Скандалът на Дунав Мост: Служителят на БГ ТОЛ обижда и заплашва чужденец, за да получи пари в брой

Скандълът със служителя на БГ толл и молдовеца на " Дунав Мост " е бил поради нежеланието на чужденеца да си заплати в брой, а с карта. Случаят е от преди два месеца, а за спора стана ясно, откакто пострадалият взема решение да изпрати видеото в платформата „ Обществен надзор ” на влогъра Иво Дошев.Той описа, че абсурдът с молдовския жител е зародил в резултат с неразбирателство с заплащането, което би трябвало да се извърши от водачите на „ Дунав мост ”. Подробности чете тук: Служител на АПИ налита на пердах, псува и наскърбява чужденец (ВИДЕО)

„ В съответния случай мъжът е желал да заплати с карта, а не в брой. По някаква причина чиновниците на БГ ТОЛ обаче са се пробвали да го принудят да заплати в брой ”, описа Дашев по Нова телевизия. 


Служител на АПИ налита на пердах, псува и наскърбява чужденец (ВИДЕО)
В обществените мрежи беше публикувано видео, в което чиновник на държавната конструкция BGTOll се държи жестоко с чужденец на Дунав Мост....
Прочети повече
По думите му служителят на границата е показал възприятие за безотговорност. „ Това надменно отношение на този чиновник е най-малкият проблем. Това видео демонстрира, че този човек има възприятие за недостижимост. Това е въпрос, който слагаме във фокуса на новия министър на превоза, който също е от Русе, с цел да бъде решен. Друг е въпросът за какво тези хора ги карат да заплащат в брой? ”, попита Дашев.

Министърът на електронното ръководство Божидар Божанков също разяснява случая:

„ Със сигурност ще последва инспекция. Това е неприемливо държание. Трябва да се срещна с детайлите по случая. Въпросът е да се види въпросът с заплащането. Човекът евентуално е желал да заплати с карта. В администрацията на всички места би трябвало да одобряват заплащания с карта. На доста места това към този момент е реалност ”.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР