Скандалът с п*рно снимките на се разрази с това сила,

...
Скандалът с п*рно снимките на се разрази с това сила,
Коментари Харесай

Ще паднете! Вижте кой е мъжът от п*рно снимките на близначката Алекс:


Скандалът с п*рно фотосите на се развихри с това мощ, защото към този момент е явен и мъжът, който мургавелката ощастливява с френски милувки.

Той е сътрудник на младата певица, само че от различен род – поп- фолк, и е измежду най- оборотните му представители. Двамата имали връзки преди много време. Става въпрос за фолк идолът Фики Стораро, разкриват анонимни източници.

Младият артист обичал да документира интимни моменти с приятелките си, с цел да може след това да се хвали с тях пред приятели, разкрива източникът, който твърди, че персонално е виждал фрагментите с Алекс на телефона му. Но освен с нея. Фики се фукал и с пикантни фрагменти с някогашната му другарка Джулия.

Младият артист заряза дългогодишната си другарка поради нежеланието на фамилията му да я одобри за снаха. Бясната Джулия не серпантина да го подрежда пред сътрудниците им в сектора и даже му посвети ария с много жесток текст. В припадък на гняв, Фики даже я заплашил да пусне в интернет интимните им клипчета от телефона си, разкрива информаторът.

В последна сметка обаче, се осъзнал на време и решил да не излага фамилията си.

А по какъв начин фотосите на Алекс са попаднали в медиите, не е ясно. Сред най- спряганите версии е, че тя сама си ги пуснала. Сестрите решили да се възползват от момента на славата си около присъединяване си във „ Вип Брадър “ и решили да приложат добре изпитаната тактичност, която преди време изстреля Галена във висините.

Близначките Алекс и Влади от години се мъчеха да пробият в шоубизнеса, само че очевидно най-после са осъзнали, че единствено с музика не става. Трябва да има някакъв скандал, другояче никой няма да ти обърне внимание, разясняват техни сътрудници.

Още същият ден, в който бяха оповестени, двете цъфнаха в студиото на „ На кафе “, с цел да разясняват фотосите, което също буди подозрения за добре провеждат пиар, разкриват осведомени.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР