Скандалът с над 100 000 дописани гласоподаватели в столицата и

...
Скандалът с над 100 000 дописани гласоподаватели в столицата и
Коментари Харесай

Скандално: 100 000 избиратели-фантоми в София и столични фантомни секции

Скандалът с над 100 000 дописани гласоподаватели в столицата и 800 000 общо за страната (за последното не се говори) има пояснение.
„ Секциите са 1612, но оповестените протоколи са 1503. Някъде са се изгубили резултати от 109 секции. За към 100 000 хиляди гласоподаватели.”

Близо седмица по-късно избухна абсурдът и то само с помощта на европейската интервенция!

Тези 100 000 изчезнали бяха оповестени за техническа неточност в подадена информация към ЦИК съгласно формалното му мнение.

Разбира се, то е цялостна неистина. Както показах, в столицата са основани електронни 109 виртуални (несъществуващи) секции, в които са вкарани фантомни гласове (тези 100 000). След абсурда задраскаха виртуалните секции с фантомите, но резултатът от гласуването им е зачетен.

В страната са към 1500 (още не съм приключил напълно изследването си)

След тези следващи разкрития към този момент няма да има такива фантомни секции!

А на всички, които мислят, че от вотът им нещо зависи, още един път ще повторя мисълта, приписвана на Сталин: „ Не е значимо по какъв начин се гласоподава, значимото е кой брои гласовете!” В нашия случай – и кой виртуално ги основава.

ЦИК не дава пояснения, а и политиците мълчат за какво се разминават с хиляди и хиляди в границите на единствено една община броя на хората с право на глас на кметските избори от тези с право на глас на общинските, откакто числата би трябвало да са изцяло равни.

И един въпрос с нараснала компликация: коя е региона, в която в 10 общини изборните резултати от двата тура, от кметските вотове и тези за локални съветници съответстват до последния глас и са изцяло идентични. А коя е онази, в която към този момент една трета от общините са сторили това знамение – да откопират като че ли под индиго протоколите от едни избори (кметски) за други ( общински съветници) и от първия – за втория тур!

Григор Лилов

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР