Скандалът с Емил Христов е измислен. Хората с увреждания са

...
Скандалът с Емил Христов е измислен. Хората с увреждания са
Коментари Харесай

Караянчева: Румен Радев да спре да се прави на медийна звезда и да заговори конкретно

Скандалът с Емил Христов е фиктивен. Хората с увреждания са имали позволение да посетят Народното събрание, само че са били спрени поради тениските си. Има правила за облеклото в Народно събрание. То не би трябвало да накърнява институцията и да води до пропаганда. Служителите на НСО са уведомили Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила и тя незабавно е провокирала скандал. Емил Христов не е бил стартират със случая. Той се извини на тези хора. Ние стоим твърдо зад него и желаната му оставка няма да мине. Българска социалистическа партия единствено търсят измислени кавги, тъй като не внасят никакви законопроекти. Тези кавги обаче въздействат неприятно на репутацията на Народното събрание.

Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила. "Явор Нотев не е бил командирован от Народно събрание в Крим. Групата е посетила Крим на свои разходи. Ние се разграничаваме от това посещаване и ще обсъдим тази тематика на Коалиционен съвет. Ние стоим твърдо зад евроатлантическите полезности и нашата позиция по тематиката Крим е ясна. Мисля, че ще изясним тази обстановка в обединението ", разкри още тя.

"Желанието за понижаване на депутатските запалти и отпуски е следващият образец за двойнствен стандарт и популизъм от страна на Българска социалистическа партия. Имаше мораториум върху депутатските заплати, само че Михаил Миков Михаил Райков Миков е актуален български политик, народен представител и ръководител на... към профила го отстрани. Сега Корнелия Нинова изяснява, че няма нищо общо с Миков. Аз нямам нищо срещу отпуските да бъдат понижени, само че персонално аз в почивните си дни обикалям изборния си регион и се срещам с хората. Засега от Българска социалистическа партия приказват единствено с заявления и не са внесли нищо в деловодството на Народно събрание. Ако внесат такова предложение, ще го разгледаме в пленарна зала ", разгласи ръководителят на Народно събрание

"Не желая да задълбавам борбата сред държавните институции. Ще кажа единствено едно - Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила прекрачи една алена линия, която съществува във всички демокрации. Не може обединителят на нацията да употребява такива думи по адрес на ръководителя на най-голямата парламентарна група. Той би трябвало да мери думите си. Това не беше жлъч. Това бяха груби нападки и обиди. Президентът би трябвало да спре с недомлъвките. Ако има някакви доказателствата за нередности, да излезе, да ги каже ясно и да сезира способените органи. Не знам президентът с кой се среща във външнополитически проект, само че аз в този момент се върнах от конференция в Талин и там получихме единствено похвали от нашите сътрудници в Европейски Съюз за политиката, която водим. Нека рецензиите на Радев да бъдат съответни, а не да се прави на медийна завезда ", приключи Караянчева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР