Скандалът около това колко е платила Венета Райкова за почивката

...
Скандалът около това колко е платила Венета Райкова за почивката
Коментари Харесай

Венета Райкова избесня заради коментар за почивката й в Турция

 Скандалът към това какъв брой е платила Венета Райкова за почивката си стартира да взима небивали размери. Всичко стартира с почтен пост на водещата, в която тя споделя, че почива в Турция дружно със сина си. В него тя опровергава изказванията, че е там с богат ухажор и твърди, че си е платила всичко сама - към 5 хиляди лв. в супер първокласен хотел в Анталия. Впоследствие обаче излезе обява, съгласно която Венета Райкова е излъгала за сумата и в действителност е платила доста по-малко.  

" Когато прочета публикация, че неистина - няма по какъв начин да замълча! На вниманието на госпожата и всички, които я преписаха - ето информация за първата свободна дата за хотела, който заплатих на 8 юли, и в който почивах от 19 до 26 юли! Вижда се, че цените за един възрастен с дете стартират от 2 972 евро и стигат до 32 хил евро за king suite! Цени от 1 700 лева в този хотел в никакъв случай не може да има! При откриването му през 2007 година е разгласен за най-скъпият на Средиземноморието, информацията е забавна и налична за всички в интернет.

Няма да позволи името ми да бъде забъркано с неистина!! Още повече от госпожа, която доста добре знае по какъв начин излъга всички ви, че е напуснала сама!! Слагам точка на тематиката с почивката ми и добре че не качвам фотоси от множеството ми почивки, а единствено от една, че като виждам по какъв начин реагират сериозните журналистки, става ми жалост, че няма да им остане време и сили да напишат за същински значимите неща в страната ", написа водещата във Фйсбук.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР