Скандалът между съпругите на футболистите Уейн Рууни и Джейми Варди

...
Скандалът между съпругите на футболистите Уейн Рууни и Джейми Варди
Коментари Харесай

Еди Хърн предложи боксов мач между жените на Рууни и Варди

Скандалът сред съпругите на футболистите Уейн Рууни и Джейми Варди - Колийн и Ребека, продължава да е една от най-обсъжданите тематики на Острова. Двете госпожи са съществена тематика на таблоидите, които чакат нов " рунд ", а един по-предприемчив промоутър даже предложи да им провежда същински боксов мач.

Става дума за Еди Хърн, който е в основата на организацията на мачовете на някогашния международен първенец Антъни Джошуа. Той предложи двете дами да не водят " престрелка " в обществените мрежи, а да премерят сили на кръга.

" Ще бъде ужасно. Харесвам метода на Колийн Рууни. Не сподели, че просто " някоя другарка ", а написа " Ребека Варди ". Бих провел подобен мач за щедрост. Ще бъде доста благородно. Всъщност какъв брой биха платили да го гледат това нещо? Милиони? ", разяснява шеговито Хърн.

Всъщност сагата стартира преди няколко дни, когато Колин Рууни упрекна брачната половинка на футболиста на Лестър, че е разпространявала информация за нея и фамилията пред таблоидите. Ребека отговори, че е разочарована от метода, по който госпожа Рууни е работила - непосредствено с обява в обществените мрежи и отхвърли да се е свързвала с изданията.

Тя първа наруши мълчанието за случая, като пред " Сън " съпостави своята към този момент някогашна другарка с... гълъб.

" Сякаш спориш с гълъб. Може да кажеш, че си права, а тя бърка и тя още веднъж ще се изходи върху косата ти ", разяснява госпожа Варди.

Ребека, която е в напреднала бременност с третото дете на фамилията (тя има още 2 деца от предходни връзки), разкри, че дейностите на Колийн са донесли много главоболия и даже смъртни закани. Полицията към този момент се е намесила поради неприятните известия.

" Мислех, че сме приятелки, само че тя просто ме унищожи. Написа, че преди ме е харесвала, което направи нещата още по-трудни. Сега получавам закани за живота си. Пишат ми, че би трябвало да умра - аз, фамилията ми, децата ми, нероденото ми дете. Няма да разясня към този момент. Мислех, че съм мощна, само че това ме накара да рева! Ужасно е! ", съобщи тя.

btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР