Скандалът, който Наоми Кембъл се опита да направи вече няколко

...
Скандалът, който Наоми Кембъл се опита да направи вече няколко
Коментари Харесай

Наоми Кембъл vs българските митничари: Правилата важат за всички

Скандалът, който Наоми Кембъл се опита да направи към този момент няколко дни продължава да е измежду водещите вести освен у нас, само че в света. Редица международни медии писаха за отчаяние на модела от страна и отношението към чернокожите.

Въпреки че е известна с буйния си манталитет, моделът на 90-те твърди, че отношението на митничарите към нея е било унизително, като ги упрекна в расизъм.

Според осведомени митничарите отворили единствено един куфар на звездата, а останалите пуснали през скенер, написа Флагман.

Многото куфари на Наоми Кембъл и екипа ѝ станали причина да ревизират нейния багаж след идването на световноизвестния модел на Летище София. От Агенция „ Митници ” през вчерашния ден разясниха случката. Според митницата багажът на Наоми бил тестван на инцидентен принцип. Проверката била рутинна и част от отговорностите на миническите чиновници. Няма постъпило недоволство от госпожа Кембъл, разясниха още от Автомагистрала.

Според изявления в английските медии, Наоми Кембъл коментирала пред свои другари, че е станала жертва на расова дискриминация от страна на българските митничари, написа „ Телеграф ”.

На 19 май Кембъл пристигнала у нас заради професионален ангажимент. Топ моделът е спрян от униформените, които подложили нея и нейният багаж на щателна инспекция, преди да я пуснат в страната.

Източници настояват, че 52-годишната манекенка е била „ доста смутена “ от случилото се и била твърдо уверена, че е селектирана за претършуване тъй като е чернокожа.

„ Наоми беше доста смутена. Целият случай й се отрази извънредно. Тя беше на път за вълнуващи фотоси, които очакваше с неспокойствие, само че това малко помрачи престоя й в София “, описа пред „ Дейли мейл “ другар на модела.

„ От Летище София ще прегледаме видеозаписите от този ден и ще интервюираме чиновниците, с цел да проучим случая изцяло “, обявиха от своя страна представителите на столичната аерогара.

Същевременно Жени Калканджиева изригна против колежката си и я назова „ нагла “ и „ скандална “, защото доста пъти са се засичали по кастинги, дефилета и нощни заведения, а Наоми постоянно е била в центъра на абсурда.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР