Скандал в парламента между Обединените патриоти и ДПС. Поводът -

...
Скандал в парламента между Обединените патриоти и ДПС. Поводът -
Коментари Харесай

Скандал в НС за промените в Закона за гражданската регистрация

Скандал в Народното събрание сред Обединените патриоти и Движение за права и свободи. Поводът - импортираните 2 плана за промени в Закона за гражданската регистрация.


Проектът на Патриотите - да бъде вписвано бащиното име в акта на раждане на българчета, родени в чужбина, беше признат. А планът на Движение за права и свободи - в ЕСГРАОН да бъдат заличени наложително наложените имена по време на " Възродителния развой " беше отритнат. Последва взаимна замяна на остри реплики.
Велислава Кръстева - народен представител от ПГ на Движение за права и свободи: Вие сте позор за патриотизма, вие сте срам за парламаментаризма и политическия хайлайф на България. Вие сте камък на шията, който ще потопи ГЕРБ. И тъй като ден е през днешния ден на будителите, ще изтъквам Ботев - вий, вий сте идиоти. Павел Шопов - народен представител от ПГ " Обединени патриоти ": Аз не се усещам афектиран. Това бяха такива похвали за мен, направени от една еничарка. Много рядко се употребява " еничар " в женски жанр, само че в по-късни османски времена - почнали са в един миг да си продават постовете, да се женят еничарите, да имат деца и е почнало да има еничарки като обслужващ личен състав.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР